Neler yeni

Çözüldü Cydia impactor hatası 182

zBamBamz

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Bu sorunu basıl çözebilirim lütfen yardım ☹️

Ekli dosyalar

• 3BB2E3FD-D232-4491-BD2E-941495AE8F40.png
    3BB2E3FD-D232-4491-BD2E-941495AE8F40.png
    15.9 KB · Görüntüleme: 184
önerileri yapmama rağmen hala devam ediyor sorun JB işinden sinirlerim bozuldu 2yıl öncede böyle bişey olmuştu versiyonum arada kalmıştı bilmem kac ay sonra jb gelebilir diye takip ettim şansa bugün tekrardan uğraştım ama 12.4.1 için jb yokmuş - kötü habermiş fln bezdim yarın ilk iş iphone x i satıp One Plus 7 Pro alıp kurtuluyorum

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba forumda yeniyim ama ben cydia impactorden daha once aydi dosyayi bir cok kez yukledim lakin suan bida denedigim zaman setifika yok diyo. Sertifika 0 yaziyo bunu nasil 1 yapicam acaba yardimci olurmusunuz acil.

Arkadaslar merhaba forumda yeniyim ama ben cydia impactorden daha once aydi dosyayi bir cok kez yukledim lakin suan bida denedigim zaman setifika yok diyo. Sertifika 0 yaziyo bunu nasil 1 yapicam acaba yardimci olurmusunuz acil.
Cydia imparator çalışmıyor şu an güncelleme ile düzeltirler hangi jailbreak aracı indireceksen verdiğim linkten indirin veya benzer sitelerden indirin

Ya ipa dosyam var , tabletim de jailbreakyok zatende , genelde aynı ipa cok kez yuklerdim ama suan 0 sertifika diyo, sence ne zamangelir guncelleme

ben buradan veyahut herhangi bir 3. parti uygulamasından( tweakbox, silzee) yükleme yaptığımda uncover silik kalıyor , tıklanıp açılmıyor. Reboot ettikden sonra JB gitti 4-5 saattir çözemedim. ip7, ios 12.2
[automerge]1573700834[/automerge]
Sorun çözülene kadar link den yükleme yapabilirsiniz.

ben buradan veyahut herhangi bir 3. parti uygulamasından( tweakbox, silzee) yükleme yaptığımda uncover silik kalıyor , tıklanıp açılmıyor. Reboot ettikden sonra JB gitti 4-5 saattir çözemedim. ip7, ios 12.2

Geri