Çözüldü cydia impactor certificate problem

• Konu Sahibi Konu Sahibi UTRM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UTRM

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
iyi geceler herkese telefonum ios 10.3.1 doublehelix jailbreak kullaniyordum bugun telefon kendi kendine boot etti jb gitti ama uygulamalardanda cikis yapti anlamadigim sekilde eve geldim impactor ile tekrar ipa yuklemeye calisiyorum http-win-cpp:160
Peer certificate cannot be authenticated with given CA certificates
SSL certificate problem: self signed certificate in certificate chain diye bir hata aliyorum sanal mac os var bilgisayarimda ordan yapmayi denedim ordada onceden girdigim sertifikalari kaldiramadigimdan olmadi baska bir hesap denedim oda max quantity error hatasi verdi ne yapabilirim

Apple Serverlerde geçici bir imzalama problemi var... önümüzdeki saatlerde tekrar deneyin.

JailbreakTR

cydia impactor klasörü içerisinde bulunan sertifika dosyalarını silin. impactorden revoke certificates yapın tekrar deneyin

Çözüm bulan var mı 2 saattir uğraşıyorum bende

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhabalar. Mac sistemde sorunsuzca imzaladı... Windowstaki cydiaimpactor ile sorunlar yaratıyor. Bilginize.

Mac bilgisayarınız var ise cydia impactor macOS da sorunsuz çalışıyor. Mac bilgisayarınız yok ise, Windows sanal macOS kurabilirsiniz.
Tüm bunlarla uğraşmak istemiyorsanız, @efsane6 ile iletişime geçin, cüzi bir miktar karşılığın da iOS geliştirici hesabına kayıt olun, sizin icin size özel hazırlanmış jb aracını safariden yüklenebilir hale getirelim, hem 1 hafta sertifika sorununuz kalmaz hem de cydia impactor ihtiyacınız kalmaz

Kenan___

Moderatör tarafından düzenlendi:
1bc910574487376fd6751df0f41757c8.jpg

Sanal mac kurmayı deniyorum bakalım olcak mı

fb29e77f4c2514ea73306d70827ba51e.jpg
sanal mac kurdum da arkadaşlar impactor ya da itunes iphone u görmüyor bu konuda bilgisi olan var mı acaba

fb29e77f4c2514ea73306d70827ba51e.jpg
sanal mac kurdum da arkadaşlar impactor ya da itunes iphone u görmüyor bu konuda bilgisi olan var mı acaba

Sanal macOS başlatmadan ayarlar kısmın da ( usb controller ) usb 2.0 yapmalısın. Orjinalinde 3.0 sen onu 2,0 yapacaksın

Kenan___

1529e1e37e56be0a72e851a25aef8ddd.jpg

Evet üstad böyle bi ayar ekranı var usb ile ilgili ama nedense flas disk takınca görüyo iphone u görmüyor

Teşekkür ederim üstad 2 yapınca gördü bilgisayar. Şansa şimdide cpp 173 hatası vermeye başladı

jb yapmak için impactor kullanmak istiyorsan bi site var bilgisayarsız electra yükleye biceğin
[automerge]1533903435[/automerge]
Link atmak için bu mesajıda atmam lazım
[automerge]1533903454[/automerge]

[automerge]1533903486[/automerge]

Burdan yapabilirsiniz ben denedim çalışıyor.

Aynı hatayı alıyorum İmpactor harici İPA yı telefona yükleyebileceğim bir yer varmı ?

Geri