Çözüldü Cydia ikonu kayboldu

Fabrika ayarlarına dönmeni gerektirecek bir durum yok. Senin önceki sorunun cydia dan dolayı, Electra jb yapıp kullanabilirsin.
Yani şunu mu demek istiyorsunuz,telefonu açıp kapatarak uncover yerine elektra JB mi etmem lazım?

Yani şunu mu demek istiyorsunuz,telefonu açıp kapatarak uncover yerine elektra JB mi etmem lazım?

Uncover jb ayarlarda restore rootfs sekmesini aç ve jb çalıştır tweakların ve cydia silinir sadece uncover jb ipa kalır onu da normal uygulama siler gibi sil. Ve electra jb yükle

Uncover jb ayarlarda restore rootfs sekmesini aç ve jb çalıştır tweakların ve cydia silinir sadece uncover jb ipa kalır onu da normal uygulama siler gibi sil. Ve electra jb yükle
günaydın,
ekledim resimde sizin dediğiniz renkli olarak ve ok işareti ki gibi ayarlardan yapnca cydiya ve tweaklar tamamen kalkacam mı?
sizden cevap bekliyorum ,
saygılar

Telefonun garantisi yok maalesef :)
RESTORE rootfs yapmam lazım eğer bu durumdan kurtulmak istiyorsam...değil mi?
[automerge]1556695966[/automerge]
ayarlardan restore rootfs işaretledim ve jailbreak tıkladım,,telefonda önce elma geldi ve açıldı,uncover silindi mi tamamen?

Son düzenleme:
[automerge]1556695966[/automerge]

ayarlardan restore rootfs işaretledim ve jailbreak tıkladım,,telefonda önce elma geldi ve açıldı,uncover silindi mi tamamen?
Tamam sonrasında ayarlardan tüm ayarları sıfırla yap sıfırlasın

şimdi yapıyorum ,ama bir telefon bekliyorum ,görüşmeden sonra yaparım,
sonra elektra kurmak istiyorum,
bu arada elektra çalışır iken bir hafta önce yedeğim var ,o yedei yüklesem olur mu ayarlardan sıfırladıktan sonra?

şimdi yapıyorum ,ama bir telefon bekliyorum ,görüşmeden sonra yaparım,
sonra elektra kurmak istiyorum,
bu arada elektra çalışır iken bir hafta önce yedeğim var ,o yedei yüklesem olur mu ayarlardan sıfırladıktan sonra?

Ayarlardan sıfırlama yapma !!!

Sıfırlamak için yapmak gerekiyor neden yapmasın ?

Çoğu kullanıcı sistem dosyalarında manuel değişiklik yapıyor, veya yüklenen sorunlu ve uyumsuz tweaklar sistem dosyalarının bozulmasına neden olabiliyor. Tüm içerikleri ve ayarları sil dediğinizde cihazın elmada kalma riski var.

Çoğu kullanıcı sistem dosyalarında manuel değişiklik yapıyor, veya yüklenen sorunlu ve uyumsuz tweaklar sistem dosyalarının bozulmasına neden olabiliyor. Tüm içerikleri ve ayarları sil dediğinizde cihazın elmada kalma riski var.
halletim arkadaşlar,
yeniden elektrayı kurdum ve güncelemeleri manuel yaptım ....

Geri