Neler yeni

Çözüldü Cydia hatası

Flyhigh

Aktif Üye
JailbreakTR
Cydia ya gelen güncellemeden sonra bu hatayı aldım sorunun çözümünü bilen var mı

Ekli dosyalar

• DA59AEB2-7F1D-4367-A63F-CFD842441877.png
    DA59AEB2-7F1D-4367-A63F-CFD842441877.png
    93.6 KB · Görüntüleme: 48
Bilgi
Gelen Cydia güncellemesiyle birlikte packix ve Hashbang repoları varsayılan olarak geldi.

Güncelleme öncesinde bu repoları kaldırmazsanız aşağıdaki gibi bir hata alabilirsiniz. Yüklemeden önce ya da sonra bu iki repoyu kaldırmanız yeterli. Yüklemeden sonra kaldır derseniz kaldırılıyor gibi olup kalacaktır varsayılan olduğu için.

Bilgi
Gelen Cydia güncellemesiyle birlikte packix ve Hashbang repoları varsayılan olarak geldi.

Güncelleme öncesinde bu repoları kaldırmazsanız aşağıdaki gibi bir hata alabilirsiniz. Yüklemeden önce ya da sonra bu iki repoyu kaldırmanız yeterli. Yüklemeden sonra kaldır derseniz kaldırılıyor gibi olup kalacaktır varsayılan olduğu için.

Peki bu repoları kullanamayacak mıyız bir daha

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şimdi packix repoyu sildim de diğeri silinmiyor nasıl silicez bunu?

Demekki yeniden kurmayacakmışız burdan bunu anlıyoruz

İCleaner pro ile sildim sonra cydia yı açıp kaynakları kaldırdım

Ekli dosyalar

• CDEBBADA-86F2-4AE4-8A7C-A48964D21FE5.png
    CDEBBADA-86F2-4AE4-8A7C-A48964D21FE5.png
    212.1 KB · Görüntüleme: 30
Cydia ya gelen güncellemeden sonra bu hatayı aldım sorunun çözümünü bilen var mı

packix ve hasbang reposu varsayılan repolar olarak eklendi. daha öncesinden repolara ekleme yaptıysanız o hatayı alırsınız sonuc olarak 2 repoyu kaldırın sonra kaynakları yenileyin sorun düzelecektir. ve kaldırdığınız kaynakları tekrar göreceksiniz ve bu sefer cydia üzerinden silme imkanınız olmayacak.

@rramazannd hocam ek olarak bende bu repolar yoktu güncellemeden sonra geldi.Hata falan vermiyor Cydia...Silmesem bir zararı var mı kalsın orda :)

Bugün cydia güncelledim kaynakları kısmına girince repolarda tweakları göremedim daha sonra iclenar ile tamizledim cydia gitti

@rramazannd hocam ek olarak bende bu repolar yoktu güncellemeden sonra geldi.Hata falan vermiyor Cydia...Silmesem bir zararı var mı kalsın orda :)

Repoları kullanmadığın için güncellerken 2 repo olmadıgından sorun yaratmadı sende. repoyu kullanan kişilerde, güncelleme yapınca haliyle tekrar aynı repoların kurulumunu yaptıgından hata aldı. Coolstarın uygun gorup varsayılan olarak belirlediği 2 repo. modmyi veya zodttd gibi düşün :cool1:

Geri