ayfly Aktif Üye JailbreakTR 14 May 2018 #1 Arkadaşlar dünden beridir bu hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar dünden beridir bu hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ffatihkozak Aktif Üye JailbreakTR 14 May 2018 #2 ayfly: Arkadaşlar dünden beridir bu hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim.Ekli dosyayı görüntüle 3641 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... hangi sürüm ?
ayfly: Arkadaşlar dünden beridir bu hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim.Ekli dosyayı görüntüle 3641 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... hangi sürüm ?
ayfly Aktif Üye JailbreakTR 14 May 2018 #3 ffatihkozak: hangi sürüm ? Genişletmek için tıkla ... İos 11.1.2 kardeşim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ffatihkozak: hangi sürüm ? Genişletmek için tıkla ... İos 11.1.2 kardeşim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
serif61 Banned Yasaklı 14 May 2018 #4 Bu işini görebilir sanırım Repo sorma ara bul yada özelden sor bana Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu işini görebilir sanırım Repo sorma ara bul yada özelden sor bana Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ayfly Aktif Üye JailbreakTR 14 May 2018 #5 serif61: Bu işini görebilir sanırım Repo sorma ara bul yada özelden sor bana Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Ok kardeşim eyvallah Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
serif61: Bu işini görebilir sanırım Repo sorma ara bul yada özelden sor bana Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Ok kardeşim eyvallah Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ffatihkozak Aktif Üye JailbreakTR 14 May 2018 #6 ayfly: İos 11.1.2 kardeşim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... bende aynı hatayı alıyodum bütün yöntemleri denedim düzelmedi en son electra silerek tekrar cydia kurdum düzeldi.
ayfly: İos 11.1.2 kardeşim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... bende aynı hatayı alıyodum bütün yöntemleri denedim düzelmedi en son electra silerek tekrar cydia kurdum düzeldi.