uydufly Jailbreaking JailbreakTR Katılım 11 Tem 2018 Mesaj 1,896 Tepkime puanı 549 29 Ara 2018 #1 Arkadaşlar bu uygulamanın sileo ile ilgisi varmı acaba..?
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator Katılım 20 Ağu 2017 Mesaj 5,254 Tepkime puanı 4,479 29 Ara 2018 #2 uydufly: Arkadaşlar bu uygulamanın sileo ile ilgisi varmı acaba..? Genişletmek için tıkla ... Bu Güncellemeyi şimdilik yapma
uydufly: Arkadaşlar bu uygulamanın sileo ile ilgisi varmı acaba..? Genişletmek için tıkla ... Bu Güncellemeyi şimdilik yapma
uydufly Jailbreaking JailbreakTR Katılım 11 Tem 2018 Mesaj 1,896 Tepkime puanı 549 29 Ara 2018 #3 efsane6: Bu Güncellemeyi şimdilik yapma Genişletmek için tıkla ... Çok geç kardeşim yaptım bile ve bütün repoların içi boş görünüyor.nasıl düzeltebilirim bunu sürüm de düşünemiyorum tweakin
efsane6: Bu Güncellemeyi şimdilik yapma Genişletmek için tıkla ... Çok geç kardeşim yaptım bile ve bütün repoların içi boş görünüyor.nasıl düzeltebilirim bunu sürüm de düşünemiyorum tweakin
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator Katılım 20 Ağu 2017 Mesaj 5,254 Tepkime puanı 4,479 29 Ara 2018 #4 uydufly: Çok geç kardeşim yaptım bile ve bütün repoların içi boş görünüyor.nasıl düzeltebilirim bunu sürüm de düşünemiyorum tweakin Genişletmek için tıkla ... CyDown kullanıyorsan eski sürümünü tekrar yükle... eğer eski dosya varsa CyDown içinde varsa...
uydufly: Çok geç kardeşim yaptım bile ve bütün repoların içi boş görünüyor.nasıl düzeltebilirim bunu sürüm de düşünemiyorum tweakin Genişletmek için tıkla ... CyDown kullanıyorsan eski sürümünü tekrar yükle... eğer eski dosya varsa CyDown içinde varsa...
uydufly Jailbreaking JailbreakTR Katılım 11 Tem 2018 Mesaj 1,896 Tepkime puanı 549 29 Ara 2018 #5 efsane6: CyDown kullanıyorsan eski sürümünü tekrar yükle... eğer eski dosya varsa CyDown içinde varsa... Genişletmek için tıkla ... Tamam kardeşim repoları yenileyince düzeldi..
efsane6: CyDown kullanıyorsan eski sürümünü tekrar yükle... eğer eski dosya varsa CyDown içinde varsa... Genişletmek için tıkla ... Tamam kardeşim repoları yenileyince düzeldi..
K kkartal Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 5 Ağu 2018 Mesaj 9 Tepkime puanı 0 1 Ocak 2019 #6 uydufly: Tamam kardeşim repoları yenileyince düzeldi.. Genişletmek için tıkla ... Sileo yu silebilirmiyiz silmek istediğimde uyarı geliyor
uydufly: Tamam kardeşim repoları yenileyince düzeldi.. Genişletmek için tıkla ... Sileo yu silebilirmiyiz silmek istediğimde uyarı geliyor