helal inşallah olur ben daha günceleme yapmadımBen çözdüm problemi, cydown kullanıyorsan debler iniyor ya cydown klasörüne, oradan 1.8 in lib,key,düz 1.8 sırasıyla kur paketleri filzadan. Sileodan güncellemeleri tamamla bu kadar
Ekli dosyayı görüntüle 11505Ekli dosyayı görüntüle 11506
Ekli dosyayı görüntüle 11507Ekli dosyayı görüntüle 11508Ekli dosyayı görüntüle 11509
Ben çözdüm problemi, cydown kullanıyorsan debler iniyor ya cydown klasörüne, oradan 1.8 in lib,key,düz 1.8 sırasıyla kur paketleri filzadan. Sileodan güncellemeleri tamamla bu kadar
Ekli dosyayı görüntüle 11507Ekli dosyayı görüntüle 11508Ekli dosyayı görüntüle 11509
Hayır sileoyu yeni kullanmaya başladım, benim gibi cydia ve cydown kullanan varsa diye güncelleme dosyalarını manuel kurabilir demek istedim, isteyen olurda apt 1.8 dosyalarını upload ederimCyDown Sileo da çalışıyor mu bir sürü tweak indirmişsin dep olarak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@RimeX neyi çözdün anlamadım konu sahabi cydia silindi diyor bu senin anlattığın çözüm tam olarak ne işe yarıyor cydia gerimi geliyor??Ben çözdüm problemi, cydown kullanıyorsan debler iniyor ya cydown klasörüne, oradan 1.8 in lib,key,düz 1.8 sırasıyla kur paketleri filzadan. Sileodan güncellemeleri tamamla bu kadar
Cydia silinmesi problemi bende de oldu geçen gün, cydia da update yaparken apt paket sistemini bozdu sileo vs hiç bir şey yapamaz hale geldi bu dediğim yöntemle manuel apt paket sistemini yükleyip sileo ile cydiasız electra jb ile devam edilebilir duruma getirdim sistemimi@RimeX neyi çözdün anlamadım konu sahabi cydia silindi diyor bu senin anlattığın çözüm tam olarak ne işe yarıyor cydia gerimi geliyor??
Hocam ben rollelectra ile teli komple sıfırladım, İgnition dan unc0ver indirdim jb yaptım öyle hallettimBende de aynı sorun oldu. Sileo da gelmedi ayrıca nasıl halledeceğim
Sıfırlamadan başka yolu yok sanırım cydiayı getirmenin. Sileo yükledim şuan onu hallettim en azındanHocam ben rollelectra ile teli komple sıfırladım, İgnition dan unc0ver indirdim jb yaptım öyle hallettim
Ben sıfıırladım. Fakat sonradan buldum yolunu. Eğer Filza yüklü ise yardımcı olabilirim.Sıfırlamadan başka yolu yok sanırım cydiayı getirmenin. Sileo yükledim şuan onu hallettim en azından
Sıfırlamadan başka yolu yok sanırım cydiayı getirmenin. Sileo yükledim şuan onu hallettim en azından