Neler yeni

Duyuru Cydia Güncellemesi ve Elmada Kalma Sorun— Cydia yı Güncellemeyin

gokmenecer

VelenzA
Administrator
Selam arkadaşlar,

Bu gece gelen Cydia güncellemesini sakın yapmayın. Bir çok kullanıcı tarafından elmada kalma raporları gönderilmiş. Güvenilir geliştirici Sam Bingner da teyit etti.

Konunun çözüldüğü teyit edilene kadar Cydia güncellemeyin!!

9DD84C60-B9E7-4E1C-9872-A150912F6388.jpeg

Ben yaptım inşall birşey olmaz
[automerge]1558146346[/automerge]
jailbreak devre dışı bıraktım beklemedyim

Son düzenleme:
Allah belanı versin Cydia, hakkaten senin miladın doldu, neden adam gibi güncelleme yapmıyorsunuz, elmada kaldım...

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar cydia daha çöp bu cydia yüzünden bir sürü kişi elmada kalıp duruyor 2010 dan 2019 gelin yani sileo ya gelin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11.2.6 i7 plus bende stabil
[automerge]1558159714[/automerge]
Un0ver uygulamasında Load tweak kapatıp cydia açılırsa cydia installer sürümü düşebilirsiniz bir deneyin

Son düzenleme:
İphone x sürüm 12.1.1b3
Ben güncelledim stabil bi sıkıntı çıkmadı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elma da kalan arkadaşlar shsh kayıtları varsa futurestore yapabilir forumda 3 farklı yöntem var istediğinizi kullanabilirsiniz

Cydiayı kaldırıp tekrar indir
[automerge]1558168352[/automerge]
Cydia kaldırma işini ben genelde th0r remove ile yapıyorum işe yarıyor daha sonra uncoverle jailbreak işlemini yap
arkadaşım elmada kaldı telefon açılmıyor sen diyorsun th0r remove bende biliyorum tlf açılmıyor ama çok güldüm sana :)

arkadaşım elmada kaldı telefon açılmıyor sen diyorsun th0r remove bende biliyorum tlf açılmıyor ama çok güldüm sana :)
😂😂😂😂🙂🙂🙂
[automerge]1558184445[/automerge]
Elmada kalmadığım için bilemedim yardımcı olmak niyetinde yazdım

Son düzenleme:
Çözüm geldimi şimdi ben güncelleme yaptım konuyu görünce jailbreak devre dışı bıraktım iOS sürüm 12.1.1 Unc0ver kullanıyorum

Bu saatten sonra cydia benim için bitmiştir, iş bilmezler yüzünden birçok cihaz elmada kaldı, bi sürü de ücretli tweakım vardı, lanet olsun

Bu saatten sonra cydia benim için bitmiştir, iş bilmezler yüzünden birçok cihaz elmada kaldı, bi sürü de ücretli tweakım vardı, lanet olsun

shsh kayıtların yokmuydu kurtarırdın cihazı

Merhaba Cydia için güncelleme gelmiş yapalım mı? Daha önce elmada kalanlar olmuştu. Bu sürümü kuran oldu mu?

Geri