XQX Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 28 Kas 2018 Mesaj 6 Tepkime puanı 3 5 May 2019 #1 Son güncellemeyi yaptıktan sonra böyle hatalar alıyorum tweak yükleyemiyorum çözümü nedir? Ekli dosyalar AB26BB7C-48C1-4133-8255-6AF39CB0FAED.png 598.2 KB · Görüntüleme: 39
yusuf_ Yetkili Administrator Katılım 21 Ağu 2017 Mesaj 4,135 Tepkime puanı 2,540 5 May 2019 #2 Sileo reposunu silebilir misiniz
XQX Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 28 Kas 2018 Mesaj 6 Tepkime puanı 3 5 May 2019 #3 yusuf.ozgul: Sileo reposunu silebilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Silemiyorum silme seçenekli yok filzadan girdiğimde de cydia list den siliyorum ama kaydetmiyor
yusuf.ozgul: Sileo reposunu silebilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Silemiyorum silme seçenekli yok filzadan girdiğimde de cydia list den siliyorum ama kaydetmiyor
yusuf_ Yetkili Administrator Katılım 21 Ağu 2017 Mesaj 4,135 Tepkime puanı 2,540 5 May 2019 #4 Barisgnbku_: Silemiyorum silme seçenekli yok filzadan girdiğimde de cydia list den siliyorum ama kaydetmiyor Genişletmek için tıkla ... Yeniden ekleyip silmeyi deneyin.
Barisgnbku_: Silemiyorum silme seçenekli yok filzadan girdiğimde de cydia list den siliyorum ama kaydetmiyor Genişletmek için tıkla ... Yeniden ekleyip silmeyi deneyin.
srdgny aseggesa Administrator Katılım 21 Ocak 2018 Mesaj 7,594 Tepkime puanı 1,500 5 May 2019 #5 Barisgnbku_: Silemiyorum silme seçenekli yok filzadan girdiğimde de cydia list den siliyorum ama kaydetmiyor Genişletmek için tıkla ... Burdan silmeyi denermisin. var/mobile/Library/Caches/com.saurik.Cydia/sources.list
Barisgnbku_: Silemiyorum silme seçenekli yok filzadan girdiğimde de cydia list den siliyorum ama kaydetmiyor Genişletmek için tıkla ... Burdan silmeyi denermisin. var/mobile/Library/Caches/com.saurik.Cydia/sources.list
XQX Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 28 Kas 2018 Mesaj 6 Tepkime puanı 3 6 May 2019 #6 srdgny: Burdan silmeyi denermisin. var/mobile/Library/Caches/com.saurik.Cydia/sources.list Genişletmek için tıkla ... Silindi teşekkürler cydia güncellemesini de sürüm düşürüp tekrar güncellerim icleaner ile de temizledim düzeldi herkese teşekkür ederim.
srdgny: Burdan silmeyi denermisin. var/mobile/Library/Caches/com.saurik.Cydia/sources.list Genişletmek için tıkla ... Silindi teşekkürler cydia güncellemesini de sürüm düşürüp tekrar güncellerim icleaner ile de temizledim düzeldi herkese teşekkür ederim.