Neler yeni

Çözüldü Cydia Güncellemesi Kaynak Sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi ThsN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ThsN

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
ÇÖZÜM;
En son güncellemeyi yaptiktan sonra respring atin sonra cydia kaynaklara girip YENİLE yaptiktan sonra cydiayi tamamen kapatip tekrar açın sonra tweakler görünüyor

Merhaba, dün gelen cydia guncellemesini yaptıktan sonra cydia kaynakları görmüyor sadece kaynak isimleri mevcut ama tweakler görünmüyor Bir çözümü var mı?F47B40D4-A1F7-4D73-BD93-033EC3BE15C1.png6E655212-3C04-466C-A662-B62B2CAD6439.png

Son düzenleme:
Ben dün güncelledim bir sorun yoktu, bugün yine güncelleme geldi yükledim sonra yine geldi yine güncelledim. Kaldırdığım tweak’i güncellemeden sonra arattığım da bulamıyorum artık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben dün güncelledim bir sorun yoktu, bugün yine güncelleme geldi yükledim sonra yine geldi yine güncelledim. Kaldırdığım tweak’i güncellemeden sonra arattığım da bulamıyorum artık.

Aynen bende senin gibi dun güncelledim bugun bi daha geldi onuda guncelledim sonra sadece kurulu olan tweakleri görebiliyorum. Cydiahelper ile update yaptim eski haline döndürdüm simdi görüyor fakat cydia guncelemeleri halen var. Sorun cozulesiye kadar dünkü guncellemeyi kullanmaya devam edeceğim.

Kaynakların içindeki bütün tweakler silinmiş

CyDown'ı silip tekrar deneyin olmaz ise iCleaner'dan cydia kaynaklar Tikini işeretleyip temizlik yapın.

Kaynakların içindeki bütün tweakler silinmiş

Sorunu çözdüm. En son güncellemeyi yaptiktan sonra respring atin sonra cydia kaynaklara girip YENİLE yaptiktan sonra cydiayi tamamen kapatip tekrar açın sonra tweakler görünüyor.
[automerge]1532685450[/automerge]
CyDown'ı silip tekrar deneyin olmaz ise iCleaner'dan cydia kaynaklar Tikini işeretleyip temizlik yapın.

Cevabiniz icin tesekkur ederim. iclanere gerek kalmadi 🙂

Bende güncellemeden sonra respring yaptım düzeldi direkt

Geri