Neler yeni

Önemli Cydia Güncellemesi Hakkinda

@Naim var/mobile/downloads kısmında dosyayı göremediğini belirtiyor.. Doğru yere attınız değil mi dosyayı?

deb olarak atman gerekiyor o şekilde yaptınız değil mi?
Hocam teşekkür ederim sorunu sayenizde hallettim.
1) Cyberduck ile dosyayı /var/Mobile/downloads klasörü içine attım.
2) Dosya adını cydiaupdate.deb şeklinde değiştirdim.
3) Terminal ile “dpkg -i /var/mobile/downloads/cydiaupdate.deb” ve “uicache” komutlarını verdim.

Cydia helper programı geldi ve sonuç Cydia açıldı.

Herşey için teşekkür ederim arkadaşlar. Özellikle GÖKMEN hocam.

İyili varsın JBTR!

Cydia ve Filza olmadan Cydia Upgrade Helper kurmak :

(İsteyenler direk ipa dosyasını indirebilir. )

Bilgisayarımızda 7-Zip kurulu olmalı. deb dosyasını linkten indiriyoruz.

1.Adım : 7-Zip ile arşivden çıkartıyoruz.

Ekran Alıntısı^1.png

2.Adım : Önümüzde data.tar isimli bir arşiv gelecek, aynı şekilde onu da arşivden çıkarıyoruz.

Ekran Alıntısı2.png

3.Adım: Applications klasör yoluna gidiyoruz.

Ekran Alıntısı3.PNG

4.Adım : Payload isimli klasör oluşturduktan sonra Cydia Update Helper.app adlı klasörü bu klasörün içine kopyalıyoruz.

Ekran Alıntısı4.pngEkran Alıntısı5.png

5.Adım : Payload klasörünü resimde görüldüğü üzere 7-Zip ile tekrar arşivliyoruz.

Ekran Alıntısı6.png

6.Adım: Arşiv biçiminin zip olduğundan ve uzantının ipa ile bittiğinden emin olalım.

Ekran Alıntısı7.PNG

Daha sonra Cydia impactorden cihaza yükleyebiliriz.

Son düzenleme:
Substrate compatibility layer reposunun içi bomboş gözüküyor. Yeniden de yüklenmiyor icerisinde ki paketler elektra’s reposunda gözüküyor suan. Ayni durumu yaşayan var mi ?

Substrate compatibility layer reposunun içi bomboş gözüküyor. Yeniden de yüklenmiyor icerisinde ki paketler elektra’s reposunda gözüküyor suan. Ayni durumu yaşayan var mi ?
bırakın kalsın.. çok da önemli değil tweakleri taşımışlardır farklı repoya.
önemli olan tweaklerin cihazda olup olmaması ;)

Cydia ve Filza olmadan Cydia Upgrade Helper kurmak :

Bilgisayarımızda 7-Zip kurulu olmalı. deb dosyasını linkten indiriyoruz.

1.Adım : 7-Zip ile arşivden çıkartıyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 5870

2.Adım : Önümüzde data.tar isimli bir arşiv gelecek, aynı şekilde onu da arşivden çıkarıyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 5871

3.Adım: Applications klasör yoluna gidiyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 5872

4.Adım : Payload isimli klasör oluşturduktan sonra Cydia Update Helper.app adlı klasörü bu klasörün içine kopyalıyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 5873Ekli dosyayı görüntüle 5874

5.Adım : Payload klasörünü resimde görüldüğü üzere 7-Zip ile tekrar arşivliyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 5876

6.Adım: Arşiv biçiminin zip olduğundan ve uzantının ipa ile bittiğinden emin olalım.

Ekli dosyayı görüntüle 5877

Daha sonra Cydia impactorden cihaza yükleyebiliriz.
Hocam direk ipa dosyası olarak paylaşsanız? Her cihaz için ayrı değilse tabi. Bence faydası olur.

Ben çözümü buldum arkadaşlar ingtition.fun sitesinden noncereboot indirin açınca cihaza reset atıyor helper menüde görününce tıklayıp cydiayı kurun cydia ekranda belirecek tabi önce electra da jb yi aktif edin

Ben denedim ama olmadı yardımcı olurmusumuz

Ekli dosyalar

• F98F5340-E376-42B1-BA55-7EB46B4ABE94.png
    F98F5340-E376-42B1-BA55-7EB46B4ABE94.png
    817.4 KB · Görüntüleme: 27
  • BED4BC71-E5AC-4001-BC41-CE060B96AABC.png
    BED4BC71-E5AC-4001-BC41-CE060B96AABC.png
    844.4 KB · Görüntüleme: 27
Noncereboot uygulaması benim ilk jb yaptığımda cydia çıkmamıştı bununla menüye getirdim update sorunundada bununla çözüm buldum

Aldığınız hatanın içeriğini incelediğiniz de cihazınızda Cydia'nın kurulu olmadığını göreceksiniz galiba farketmediniz. İlk sayfada gerekli açıklamalar ve yapmanız gerekenler yazıyor

ignition.fun sitesinden noncereboot uygulamasını indir kur profile güven de uygulamayı aç tele reset çekecekresetten sonra electradan jb yi aktif et menüde cydia update helperi göreceksin onu aç cydiayı kur

ignition.fun sitesinden noncereboot uygulamasını indir kur profile güven de uygulamayı aç tele reset çekecekresetten sonra electradan jb yi aktif et menüde cydia update helperi göreceksin onu aç cydiayı kur
Çok saol hocam ekte attim resimdeki arkadaşin verdiği dosya ile hallettim oldu teşekkürler 👍👍👍
[automerge]1532642520[/automerge]
filzaescaped ile bu linkte verilen deb dosyasını cihazınıza yükleyin. eğer telefonda iseniz ekteki zip içindeki deb dosyasını yükleyebilirisniz.
Cihazı tweakler açık konumda jailbreak aktifleyin.
Anaekranda görünecek olan CydiaUpdateHelper uygulamasını çalıştırarak cydia düzeltebilirsiniz.
Gökmen çok saol oldu sayende cydia geri geldi teşekkürler

Ekli dosyalar

• 432EC229-DF7F-4EC5-95C8-450EB50A1F97.png
    432EC229-DF7F-4EC5-95C8-450EB50A1F97.png
    490.8 KB · Görüntüleme: 27
Ya değerli üstatlar benim cihazımda cydia update helper kurmadım daha doğrusu yüklemeyi yarıda iptal ettim cydia ama telefonda güncel gösteriyor bir yardımcı olabilirmisiniz yüklemem gerekmi cydia update helper i 997BE9B7-EE78-45C9-A73F-AD508B17AB2D.png

Ben çözümü buldum arkadaşlar ingtition.fun sitesinden noncereboot indirin açınca cihaza reset atıyor helper menüde görününce tıklayıp cydiayı kurun cydia ekranda belirecek tabi önce electra da jb yi aktif edin
Kardes ben yukledim ama menüye birsey gelmedi

Yüklenemeyen arkadaşlar bu linkden helperi indirip bash4$ gibi bir yazıyı gördükten sonra uicache yazıp respring atacaklar.
Github sitesinde desktop versiona tıklayıp download butonuna tıklayacaklar Filza ile açacaklar önce yükle diyip sonra bash4$ yazısını görünce uicache yazacaklar ve sonra respring

Selam arkadaşlar ben güncelleme yapmıştım cydia gitti sonra tweakler aktiv olduğu için daha önceden semirestore uygulaması yüklüydü onla restore ettim electradan tekrsr jb yapayım dedim restartladı ve recovery mode da kalıyor bi türlü cihaz açılmadı yeniden başlattım yine aynı ne yapmam lazım sürüm kaybetmek istemiyorum cihaz İphone X 11.3.1 için ssh almıştım bi yolu var mı.:(

Selam arkadaşlar ben güncelleme yapmıştım cydia gitti sonra tweakler aktiv olduğu için daha önceden semirestore uygulaması yüklüydü onla restore ettim electradan tekrsr jb yapayım dedim restartladı ve recovery mode da kalıyor bi türlü cihaz açılmadı yeniden başlattım yine aynı ne yapmam lazım sürüm kaybetmek istemiyorum 11.3.1 için ssh almıştım bi yolu var mı.:(

Çok üzüldüm kardeşim ama emin ol burada sıkıntını çözecek arkadaşlar çok ve ilgileniyorlar umarım sorunun çözülür

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri