ilk güncelleyenlerdenim cydia gitti helper 1.1.1 deb olarak kurmaya çalışıyom helper update ve cydia gelmedi.ne yapmam gerekArkadaşlar,
Cydia güncellemesini yaptığınızda CydiaUpdateHelper isimli bir uygulama yüklenecek cihazınıza. Güncellemeden sonra eğer cydia giderse bahsettiği CydiaUpdateHelper isimli uygulamayı açıp, en üstten update diyin.. işlemler bittiğinde exit diyin. Cydia ekrana gelecketir.
benim 1.1.30 sonunda 2 falan yokBendeki cydia nın versiyonu 1.1.30-2 ve şuan çalışıyor. Güncelleme yapan arkadaşlar versiyon numaranızı yazar mısınız? Güncel miyim değilmiyim bilmiyorum.
Kurulu olanlar kısmında cydia gui bulup seçince 1.1.30-2 yazıyor.benim 1.1.30 sonunda 2 falan yok
Güncelleme yapmalımmı yoksa beklemede mi kalalım ?
evet orda öyle yazıyor alt kısımda 2 yazmıyorKurulu olanlar kısmında cydia gui bulup seçince 1.1.30-2 yazıyor.
Yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi cydia açılıyorsa cydia update helper indir onunla güncelleme yap sıkıntı yok... Ben öyle yaptım.
Slm yaptim ama islem bitince cydia ekrana gelmiyot cydiaupdaterhelper de kalkmiyor ekrandanArkadaşlar,
Cydia güncellemesini yaptığınızda CydiaUpdateHelper isimli bir uygulama yüklenecek cihazınıza. Güncellemeden sonra eğer cydia giderse bahsettiği CydiaUpdateHelper isimli uygulamayı açıp, en üstten update diyin.. işlemler bittiğinde exit diyin. Cydia ekrana gelecketir.
Daha güncelleme yapmamışım şimdi cydia update helper indirim ?Kurulu olanlar kısmında cydia gui bulup seçince 1.1.30-2 yazıyor.
Yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi cydia açılıyorsa cydia update helper indir onunla güncelleme yap sıkıntı yok... Ben öyle yaptım.
Evt aynen öyle yap. Sanırım güncellemeyi update helper kendisi yaptırıyor.Daha güncelleme yapmamışım şimdi cydia update helper indirim ?
Evt aynen öyle yap. Sanırım güncellemeyi update helper kendisi yaptırıyor.
repo hiç birşey silindimi?Güncellemeyi update helper ile yaptım hiç bir sorun yaşamadım cydia sürümü 1.1.30 oldu ve tweaklarim çalışıyor
Güncellemeyi update helper ile yaptım hiç bir sorun yaşamadım cydia sürümü 1.1.30 oldu ve tweaklarim çalışıyor
repo hiç birşey silindimi?
repo hiç birşey silindimi?
update helperi manuel olarak nereden indirdiniz?
cydiaupdaterhelperi ekrandan nasıl kaldıracağız ?