Neler yeni

Önemli Cydia Güncellemesi Hakkinda

Arkadaşlar adımları doğru yapın veya coolstar'ı bekleyin winscp ile bağlanın ip adresinizi wifi üzerinden bulabilirsiniz id:root pw:alpine sonra ctrl+alt+h yapıp görünmez klasörleri açıyoruz klasörden ana dizeye geçiyoruz ok işeretlerine basarak ''/'' dizine geleceksiniz ekte olduğu gibi dosyaları silip tekrar jailbreak yapın 2 3 yapışınızda olacaktır bazılarında çözülmeye bilir denemek sizlerin ellerinde elmada kalmadan sakin sakin yapın :)

Ekli dosyalar

• Di-4HxpU8AA7vKe.jpg
    Di-4HxpU8AA7vKe.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 98
Admin şimdi ben, Cydia (GUI Only ) Paket ayarlarını değiştir, girdim Tüm değişiklikleri göster, açtım 2 güncelleme kayboldu nere gitti bilmiyorum ?? Yoksayılan güncellemelerde de görünmüyor sıkıntı çıkarma sonra ?

Admin şimdi ben, Cydia (GUI Only ) Paket ayarlarını değiştir, girdim Tüm değişiklikleri göster, açtım 2 güncelleme kayboldu nere gitti bilmiyorum ?? Yoksayılan güncellemelerde de görünmüyor sıkıntı çıkarma sonra ?

Güncelleme kaldırıldı zaten endişe etmene gerek yok

Arkadaşlar adımları doğru yapın veya coolstar'ı bekleyin winscp ile bağlanın ip adresinizi wifi üzerinden bulabilirsiniz id:root pw:alpine sonra ctrl+alt+h yapıp görünmez klasörleri açıyoruz klasörden ana dizeye geçiyoruz ok işeretlerine basarak ''/'' dizine geleceksiniz ekte olduğu gibi dosyaları silip tekrar jailbreak yapın 2 3 yapışınızda olacaktır bazılarında çözülmeye bilir denemek sizlerin ellerinde elmada kalmadan sakin sakin yapın :)

Bu işlem ne kadar dogru olur yada %100 dogru olsa bile bence en iyisi bilirkişilerin yapacağı çözüm yolu ile hareket etmek.

Bende kurulmuş gözüküyor ne yapmam lazım kaldır dediğimde diğer dosyalarıda kaldırıyor
a3061c60993422857862cdac40af1129.png
523fbbf65e0d82d53c6589bbb83c19a8.png

Sorunu 2. yöntemle'de çözdüm büyük ihtimal coolstar bu yola sevk edebilir milleti ElectraRemover1131 ile sıfırdan bir kurulum yaptırabilirler ben beklemem derseniz yükleyip tekrar kurduğunuzda sorununuz çözülecektir. Adminler onay verir ise herkes deneyebilir.

biraz önce dikkatsizce yaptim güncellemeyi. Dediginiz gibi takildi sonra sonra cydia kayboldu. Telefonu kapatip actim Jailbreak Enable dedim jailbreak aktif oldu ama Cydia yoktu onun yerine cydia Helper cikti meydana orda kendisi onarim yapti ve cydia geri geldi. Sorun yasayanlar aynisini yapmayi deneyebilir.

Güncelleme ile birlikte yüklenen cydiaupdatehelper isimli bir uygulama var.

Eğer güncellemeden sonra Cydia kaybolursa, bahsettiğim uygulamayı açıp, üst kısımdan update yazısına basın, Cydia ekrana gelecektir👍🏻

Filza kuruluysa bu üç dosyayı silin ve electradan Cydia kurulumu yapın

Ekli dosyalar

• 28D1CDEC-9151-4574-8A80-DEDB59F46AA1.jpeg
    28D1CDEC-9151-4574-8A80-DEDB59F46AA1.jpeg
    707.4 KB · Görüntüleme: 73
Haklısınız o yüzden coolstar'ı beklemek daha mantıklı her zaman.
Slm bende sabah guncelleme yaptim respirg taptim ama cydia duruyor ama acilmiyir ??? Elactra aktif Duruyor :)) tweaklerde sorunsuz calisiyor ama sarz biterse buyuk ihtimallle elactra aktif den cikacam cydia suan giremiyorum sonra hic giremicem beklemekten baska care yok galiba

Bahsettiğim uygulama zaten coolstar ın yaptığı uygulama. Güncelleyincr bende de kayboldu. Bu uygulama ile düzeldi.

Dener misiniz?

Geri