Cydia güncelleme ile ilgili

Furkan38

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar herkese iyi forumlar 1 kaç gündür Cydia ya girmiyordum bugün girdiğim de 3 tane güncelleme olduğunu fark ettim güncelle dediğimde ekte ki hatayı aldım yaklaşık 10 dakika oldu ekran o şekilde duruyor bu konu hakkında ne yapabilirim şimdiden teşekkür ediyorum

Cihaz
iPhone 7
Sürüm
12.4

Ekli dosyalar

• BA30B904-48D7-4D67-BE6F-FB1F253689AC.png
    BA30B904-48D7-4D67-BE6F-FB1F253689AC.png
    699.7 KB · Görüntüleme: 34
Cydia’dan son yüklenenlere bak muhtemelen yüklenmiştir, son üç güncellemeyi tek tek yeniden yükleyin

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet en son vazgeç e bastım yeniden başlattı 3 tweak kurulmuş gözüküyor dediğiniz gibi yapayım

sabah bende güncelleyeyim dedim bekledi öle sonra vazgeç dedim giç bir tweak çalışmadı cihazı kapattım açtım tekrar jailbreak yaptım şuan sıkıntı yok gibi

Jb gitti telefon birden donunca chimera yüklenmiyor tekrar yükle diyorum ana ekranda bekliyor yazıyor sonra kayboluyor nedeni nedir

Jb gitti telefon birden donunca chimera yüklenmiyor tekrar yükle diyorum ana ekranda bekliyor yazıyor sonra kayboluyor nedeni nedir

Chimera aracıyla tekrar jb yapın

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Chimera aracıyla tekrar jb yapın

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Chimera yüklenmiyor ne yaptıysam şimdi 12.4.1 güncelliyorum
[automerge]1568011925[/automerge]
12.4.1 güncelleyince jb komple gitti

Son düzenleme:
@atakan59 jailbreaktr repoyu ve repo666 silin ayrıca crack repo yüklemişsiniz o repoyu da silin.

Güncellemeleri yaptığınız takdirde cydia silinir ve sileo kurulur ve jb de sorunlar yaşamaya devam edersiniz.

Geri