Relics Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 9 Şub 2019 Mesaj 68 Tepkime puanı 15 11 Nis 2019 #1 Resimdeki hatayı alıyorum. Bir çözümü var mıdır? Bilen varsa yardım edebilir mi? Cihaz iphone 7 Sürüm 12.1.1 Ekli dosyalar C212499B-013E-44A6-AACF-2B4A334E0B1C.png 146.3 KB · Görüntüleme: 32
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator Katılım 20 Ağu 2017 Mesaj 5,254 Tepkime puanı 4,479 11 Nis 2019 #2 Relics: Resimdeki hatayı alıyorum. Bir çözümü var mıdır? Bilen varsa yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla ... Her iki repoyu sil kaynakları Yenile düzelir... JailbreakTR
Relics: Resimdeki hatayı alıyorum. Bir çözümü var mıdır? Bilen varsa yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla ... Her iki repoyu sil kaynakları Yenile düzelir... JailbreakTR
Relics Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 9 Şub 2019 Mesaj 68 Tepkime puanı 15 11 Nis 2019 #3 efsane6: Her iki repoyu sil kaynakları Yenile düzelir... JailbreakTR Genişletmek için tıkla ... İkinci satır düzeldi ama ilk satır hala çıkmaya devam ediyor. Repoları silip kaynakları yeniledim.
efsane6: Her iki repoyu sil kaynakları Yenile düzelir... JailbreakTR Genişletmek için tıkla ... İkinci satır düzeldi ama ilk satır hala çıkmaya devam ediyor. Repoları silip kaynakları yeniledim.
uydufly Jailbreaking JailbreakTR Katılım 11 Tem 2018 Mesaj 1,896 Tepkime puanı 549 11 Nis 2019 #4 Relics: İkinci satır düzeldi ama ilk satır hala çıkmaya devam ediyor. Repoları silip kaynakları yeniledim. Genişletmek için tıkla ... I cleaner ile cydia kaynaklarınida açarak temizlik yapıp tekrar deneyebilir misiniz...? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Relics: İkinci satır düzeldi ama ilk satır hala çıkmaya devam ediyor. Repoları silip kaynakları yeniledim. Genişletmek için tıkla ... I cleaner ile cydia kaynaklarınida açarak temizlik yapıp tekrar deneyebilir misiniz...? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Relics Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 9 Şub 2019 Mesaj 68 Tepkime puanı 15 11 Nis 2019 #5 uydufly: I cleaner ile cydia kaynaklarınida açarak temizlik yapıp tekrar deneyebilir misiniz...? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Cydiadan repoları tekrar ekleyip güvenli modda sildim ve icleaner ile temizledikten sonra denedim sorun çözüldü. Teşekkür ederim.
uydufly: I cleaner ile cydia kaynaklarınida açarak temizlik yapıp tekrar deneyebilir misiniz...? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Cydiadan repoları tekrar ekleyip güvenli modda sildim ve icleaner ile temizledikten sonra denedim sorun çözüldü. Teşekkür ederim.