Cydia eraser ile sıfırlanan cihaza jailbreak yapma

• Konu Sahibi Konu Sahibi Omer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Omer

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Beyler ios 9.3 surumunu cydia eraser ile sifirlasam cihazi yeniden telfonla nasil jailbrek ede bilirim ?
Link veya ne ile ?
Cihaz 5s

Cihaz
iphone 5s
Sürüm
9.3
Hocam dikkat edin, cydia eraser ile o sürümde genelde sıkıntı çıkıyor, telefon sıfırlanınca cydianın kalıntıları kalabiliyor, öyle olunca da tekrar jb yapamıyorsunuz, bir kaç kez geldi başımıza o yüzden yazdım. Başımıza gelince de araştırdım, bayağı mağdur olmuş insan var bu yüzden, aklınızda bulunsun dedim..

9.3.3 jailbreak yüklü ipad air 2 me en az 10 kere eraser ile sıfırlama yaptım. Ben en ufak bi hataya rastlamadım. Bilginiz olsun. Bende sorun hiç olmadı

@Omer
Cydia eraser ile formatla ( mesuliyet sana ait ) cihaz acilip kurulum yaptiktan sonra tekrar cihaz uzerinden format at tertemiz olur sonra tekrardan jb yaparsin

@Omer
belli başlı siteler mevcut ama ne kadar sağlıklıdır bilemem youtube de çok var araştır derim

@Omer
Neden format atmak istiyosun format kendi gorusum en son yapilacak durum cozum yolu bulanamazsa o zaman yaparsin senin format atma amaci nedir

Bu konuda belirtildiği gibi apple hesaplarından çıkış yapıp iPhone'umu bul'u kapatıp cihazda şifre varsa kaldırıp cihazı uçak moduna aldıktan sonra wifiyi açıp sim kilidi varsa sim kilidini kaldırdınız mı?
Cihazın şarjının %50 üzeri olmasınada dikkat etmeniz lazım.
Ayriyetten wifi ağına yakın olmanız , internetinde hızlı olması gerekmekte.
Ben cydia eraser'i kullanmıştım,zamanında bi ses dosyasını değiştirmiştim , cihazı şarja takınca kablosuz şarj gibi ses geliyordu , tabi ben bunu eski haline getirmeyi unutmuşum Tweak onu algılayıp yeni dosyasını falan kurmuştu yani o derece kaliteli bir tweak.Yapımcısı zaten saurik

Belirtmeyi unutmuşum ayarlar > ekran ve parlaklık > otomatik kilit = asla
Olarak ayarlayın...
Cihaza dokunmayın 1 saat boyunca.En son oldu mu olmadı mı buraya tekrar yazın,olmadıysa hata verdi mi , hatada ne yazdı vs vs...

HOCAM bu ara durdum cydia eraseri ki bi sorun olur cydia ysiz kalmayim amma illerde bi sorun olursa yapacam cihazim dolu hocam burda cok olmaoyorum bana watsaapa yazarsaniz yardim isderim +994552364260

Numaranızı forum ortamında paylaşmanız pek etik değil.
Bir sorununuz olursa biz buradayız.Buradan bize ulaşabilirsiniz.

Numaranızı forum ortamında paylaşmanız pek etik değil.
Bir sorununuz olursa biz buradayız.Buradan bize ulaşabilirsiniz.
Cok sagolun hocam boyle bir tvik buldum amma ios 9.3 surumu icin gecerlimi bilmiyorum lutfen bana bilgi verirmisiniz birde burda olan mail adresede yazdim watsapp numarasi var watsapp yok bunu nasil ala bilirim ?

Ekli dosyalar

• image.png
    image.png
    168.8 KB · Görüntüleme: 8
  • image.png
    image.png
    184.6 KB · Görüntüleme: 7
Beyler ios 9.3 surumunu cydia eraser ile sifirlasam cihazi yeniden telfonla nasil jailbrek ede bilirim ?
Link veya ne ile ?
Cihaz 5s

Yüklediğin Repo ve Tweaklerin görüntüsünü buraya atarmısın?

Geri