Cydia'yı telefondan formatsız bir şekilde kaldırmanın yolu nedir? Benim gibi bilmeyenler varsa öğretecek kişinin yorumları değerlidir diye düşünüyorum. Teşekkürler şimdiden.
Kusura bakmayın forumu kullanmayı çok iyi bilmiyorum.Lütfen başlığınızı konu içeriğine uygun şekilde seçin bundan sonra ek olarak sorunuzun cevabı var forumda arama yapın
forumun düzenliliği adına bazı kurallar şartKusura bakmayın forumu kullanmayı çok iyi bilmiyorum.
Kusura bakmayın forumu kullanmayı çok iyi bilmiyorum.Lütfen başlığınızı konu içeriğine uygun şekilde seçin bundan sonra ek olarak sorunuzun cevabı var forumda arama yapın
iPhone 4s iOS 9.3.5 Phoenix Jailbreak.Hangi cihaz ve sürümü kullanıyorsun ?
JailbreakTR
iPhone 4s iOS 9.3.5 Phoenix Jailbreak.Hangi cihaz ve sürümü kullanıyorsun ?
JailbreakTR

Bunu biliyorum hocam :) Maksat bunu yapmadan bir yolu var mı diye merak ediyordum, galiba yokmuş :)İPhone 4s 9.3.5 son sürüm olduğu için , yedeğini Itunes ile al , Itunes ile DFÜ moduna al Cihazı tam sıfırla Sonra 9.3.5 Jailbreak yap
JailbreakTR
Bunu biliyorum hocam :) Maksat bunu yapmadan bir yolu var mı diye merak ediyordum, galiba yokmuş :)İPhone 4s 9.3.5 son sürüm olduğu için , yedeğini Itunes ile al , Itunes ile DFÜ moduna al Cihazı tam sıfırla Sonra 9.3.5 Jailbreak yap
JailbreakTR