Cydia Atma

Hylmz07

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba. Cydiayı sorunsuz kullanıyordum. Dün bir şey yükledim ve cydiaya girmemeye başladı. Anlık atıyor. Electrayı silip tekrar yükledim değişen bir şey olmadı. Anlık atıyor çözümü nedir

Cihaz
5s
Sürüm
iOS 11
‘ Birşey yükledim ‘ derken ne yüklediniz ? Cihazı yeniden başlatıp tekrar electra girin tweaks seçeneğini kapatıp jb yapın. Öyle cydia girmeye çalışın. Eğer girerse en son yüklediğinizi silin ve uyumlu olmayan tweakleri denemeyin. Burda denedikçe paylaşan arkadaşlar var görün öyle yükleyin

Electra ana sayfada "Tweaks" çubuğunu kapat tekrar JB'yi aktifleştir ve Sonra Cydia aç o en son yüklediğin tweak'i sil

JailbreakTR

Kaldırılmıyor. 2-3 defa denedim. Olmadı
[automerge]1523695076[/automerge]
‘ Birşey yükledim ‘ derken ne yüklediniz ? Cihazı yeniden başlatıp tekrar electra girin tweaks seçeneğini kapatıp jb yapın. Öyle cydia girmeye çalışın. Eğer girerse en son yüklediğinizi silin ve uyumlu olmayan tweakleri denemeyin. Burda denedikçe paylaşan arkadaşlar var görün öyle yükleyin
Dediğinizi yaptım springboardı yeniden başlattım ama uygulama kalkmadı

Ekli dosyalar

• 95978E06-16D7-4F48-BB0B-D55902FDCBB2.png
    95978E06-16D7-4F48-BB0B-D55902FDCBB2.png
    128.4 KB · Görüntüleme: 18
  • 61360D55-E73C-4A73-A944-82DD1CFDF80C.png
    61360D55-E73C-4A73-A944-82DD1CFDF80C.png
    128.4 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Dostum dün yazdığına cevap olarak forumdaki denenmiş tweakler dışında yükleme demişlerdi sen gitmişsin yine uyumlu olmayan tweak yüklemişsin üstelik de başka sitesinin reposundan...... Bunun gibi tweakler ios11 için güncellenmediğinden bu veya başka hatalar alman normal.
Bu hata tweak in silinmediğini belirtiyor. Tekrar deneyebilir misin?
Yine olmazsa cihazı yeniden başlat, electra da tweaks kısmını kapalı olarak jb aktif et. CYdia ya gir o şekilde kaldırmayı dene

Buradan önereceğimiz şeyler kısıtlı. Son yüklediğin şeyi tweak/ayar her neyse, SHH/Filezilla erişimin varsa bilgisayar üzerinden veya Filza ile TweakInject klasöründen silerek, devre dışı kalmasını sağlayabilirsin. Not: TweakInject klasörünü silme, içinde Little Brother (sanırım bunu yüklemişsin) ismi geçen dosyaları sil. Forumda özel kanallar üzerinden yardımlaşmak yasak mı bilmiyorum fakat senin sorunun bana karmakarışık olaylara girdiğini gösteriyor. Teamviewer varsa bana ulaş, yardımcı olmaya çalışayım.
Electra JB için iOS 11 TweakInject dizini yolu > /usr/lib/TweakInject

zaman zaman olabiliyor o şekilde sorun. 2-3 seferden sonra normale dönüyor

Sorunun hala devam ediyor mu ?
Evet. Electrayı tekrar kurmayı deniyorum telefonu bu sefer yeniden başlatıyor. Yeniden başlattığı için cydia açılmıyor. Buglu duruma girdik resmen

ElectraRemover - IPA - Cydia ve Tweakleri Silme/Geri Yükleme

Açmıyorsa. Hemen electraremover impactor ile yükle ve remover edip tekrar Electra yükle çözülecektir.. iki gündür uğraşıyorsun dene pişman olmazsın ben 10 makine yaptım bu şekilde video da yaptım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri