Çözüldü cydia alan tweak

tolgasnigga

Aktif Üye
JailbreakTR
açıklama kısmanda cydia hafızasına fazladan alan ekler yazan bi tweak vardı ismini bilen yazarsa sevinirim

Daha fazla tweak yüklemek için sistemde yer açmaktan bahsediyorsanız Stashing tweaki olabilir. Fakat bildiğim kadarıyla iOS 10.2 ve altıyla uyumlu, ayrıca Coolstar 1.5.1 sürümüyle iOS 10.0-10.2 desteğini çektiğinden 1.5.0 sürümünün deb dosyasını indirmelisiniz (JailbreakTR reposunda mevcut olabilir gerçi, bilmiyorum). Yeni dosya sistemi APFS sayesinde iOS 10.3 ve sonraki sürümlerde buna gerek olmaz zaten, sistem adına yeterince alan var tweakler için.

Hocam Türkçeyi daha düzenli kullanırsanız belki yardımcı oluruz. Çünkü yazdığınızdan hiç bir şey anlaşılmıyor.

@wooozie69 üyemiz yeterince açıklayıcı bir şekilde açıklamış. Konu çözülmüştür. Konu açma kurallarına dikkat edelim 👍🏾

Daha fazla tweak yüklemek için sistemde yer açmaktan bahsediyorsanız Stashing tweaki olabilir. Fakat bildiğim kadarıyla iOS 10.2 ve altıyla uyumlu, ayrıca Coolstar 1.5.1 sürümüyle iOS 10.0-10.2 desteğini çektiğinden 1.5.0 sürümünün deb dosyasını indirmelisiniz (JailbreakTR reposunda mevcut olabilir gerçi, bilmiyorum). Yeni dosya sistemi APFS sayesinde iOS 10.3 ve sonraki sürümlerde buna gerek olmaz zaten, sistem adına yeterince alan var tweakler için.
reis sürümüm 10.2 zaten yalu kullanıyorum yüklüydü bende sonradan silinmiş nasıl silindi bilmiyorum repo kapandı sanırım bir daha bulamadım tweaki şimdi sayende buldum çok teşekkür ederim

Geri