Kardeşim yaklaşık 2/3 ay önce vShare indirdim Cydiadan Telefon reset attı sonra Cydia ya girerken Bu ekran geliyor ve hemen reset atıyorneymiş ki bu ne yapınca cıkıyor noluyor bi öncesini sonrasını anlatsan
Kullandığınız jailbreak aracı Electra sanırım. Altta paylaşmış olduğum konu Linki ile Delectra işlemini gerçekleştirin.İşlemler tamamlandıktan sonra yeniden jailbreak yapın Sorun Çözülecektir.
Delectra - iOS 11 - 11.3.1 Electra Jailbreak ve Cydia'yı Kaldırma
Bu method iOS 11 - 11.3.1 sürümlerinde bulunan cihazları stock iOS'e geri döndürecek ve bütün Cydia etkilerini kaldıracaktır. EĞER FUTURERESTORE İLE CİHAZINIZI iOS 11 - 11.3.1 SÜRÜMLERİNE GETİRDİYSENİZ BU METHODU KULLANAMAZSINIZ ! Hazırlık Cydia'ya girin ve Substitute tweak'ini kaldırın. Bu...www.jailbreaktr.com
kardes baglanti basarisiz hatasi aliyorumKullandığınız jailbreak aracı Electra sanırım. Altta paylaşmış olduğum konu Linki ile Delectra işlemini gerçekleştirin.İşlemler tamamlandıktan sonra yeniden jailbreak yapın Sorun Çözülecektir.
Delectra - iOS 11 - 11.3.1 Electra Jailbreak ve Cydia'yı Kaldırma
Bu method iOS 11 - 11.3.1 sürümlerinde bulunan cihazları stock iOS'e geri döndürecek ve bütün Cydia etkilerini kaldıracaktır. EĞER FUTURERESTORE İLE CİHAZINIZI iOS 11 - 11.3.1 SÜRÜMLERİNE GETİRDİYSENİZ BU METHODU KULLANAMAZSINIZ ! Hazırlık Cydia'ya girin ve Substitute tweak'ini kaldırın. Bu...www.jailbreaktr.com
o hayırlı haber elbet paylaşılacak bunun olma ihtimali bi yeterli sanırımRamazan hocam iOS 12 kullanıcıları için ne zaman hayırlı bir haber vereceksin hocam :) ?

Electra ile jailbreak yaptıktan sonra cydia açmayıp SSH bağlantısı kurmayı deneyin.kardes baglanti basarisiz hatasi aliyorum
sorunu cozdum tesekkurlerElectra ile jailbreak yaptıktan sonra cydia açmayıp SSH bağlantısı kurmayı deneyin.