aliercan Aktif Üye JailbreakTR Katılım 2 May 2019 Mesaj 106 Tepkime puanı 5 22 May 2019 #1 Mer ekrandakı hatayı alıyorum hem silo hem cydia yuklu ikiside iyi calışıyordu bugun bu hatayı verdi ikisini kulamak ıstıyorum siloda bır sorun yok Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mer ekrandakı hatayı alıyorum hem silo hem cydia yuklu ikiside iyi calışıyordu bugun bu hatayı verdi ikisini kulamak ıstıyorum siloda bır sorun yok Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
I iaunn Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 12 Mar 2019 Mesaj 74 Tepkime puanı 31 22 May 2019 #2 Aynı sorunu yaşayan bir başka kişi ---> Ziyaretçilere kapalı Giriş yap unc0ver'dan restotrRootFS yaparak çözüm bulunduğunu dile getiriyor. ***Bu kişide sileo kurulu değil.
Aynı sorunu yaşayan bir başka kişi ---> Ziyaretçilere kapalı Giriş yap unc0ver'dan restotrRootFS yaparak çözüm bulunduğunu dile getiriyor. ***Bu kişide sileo kurulu değil.
aliercan Aktif Üye JailbreakTR Katılım 2 May 2019 Mesaj 106 Tepkime puanı 5 22 May 2019 #3 Mer bunu okumustum sorun ben chimare yuklu A12 siloda sorun yok cydia daha iyi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mer bunu okumustum sorun ben chimare yuklu A12 siloda sorun yok cydia daha iyi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi