Neler yeni

Cydia İmpactor ile imzalanan ipa dosyası açılmıyorsa.

haciosman

Çalışkan Üye
JailbreakTR
Cydia İmpactor ile yüklediğimiz ipa dosyası açılıp kapanıyorsa aşağıdaki alternatif çözümü deneyiniz.
3u tools programı yükleyiniz. Yükledikten sonra cihazınızı bağlayıp flash & jb kısmından jailbreak seçeneğini seçerek kırmızı ile işaretlenen yerde İos 11.4 -12.4 son sürüm jailbreak ipasına tıklayarak yüklemeyi başlatın. Güven verdikten sonra jb yapabilirsiniz. Jb yaptıktan sonra uncover uygulamasını silerek ReProvision ile ipayı kendi apple kimliğiniz ile imzalayabilirsiniz ve açılıp kapanma olayı ortadan kalkacaktır.
13791

Son düzenleme:
Herkeste işe yaramıyor galiba. Reprovision ile kendi hesabımla imzalayınca yine açılmıyor.

cihaz jb olduktan sonra uncover uygulamasını siliyorsunuz. Sonra telefondan forma girip unc0ver ~ iOS 11.0 - 12.4 Jailbreak! bu konudaki ipaya tıklıyorsunuz safariden ReProvision ile aç diyorsunuz ve apple kimliğiniz ile imzalıyorsunuz. Ben öyle yaptım şuan uncover açılıyor

Sadece Amerika gibi ülkelerde yayınlanan oyunlar için Amerika tabanlı bir Apple ID oluşturmuştum. Bu konuyu görünce 3uTools'u denemeden önce, o Apple ID'yi Cydia Impactor'da unc0ver'ı yüklemekte kullandım ve unc0ver sorunsuz açılıyor. Alternatif bir çözüm olarak yazayım dedim.

Herşeyi yaptım ancak açılıp kapanma devam ediyor

Ekli dosyalar

• A255EB25-E6A6-4F27-972F-A31F2C12C657.png
    A255EB25-E6A6-4F27-972F-A31F2C12C657.png
    879.8 KB · Görüntüleme: 52
nasıl imzalatılıyor
[automerge]1567524329[/automerge]

neden bi ben çözüme kavuşamadım ya
anlatımdaki gibi yaptınmı 3utoolsa bağla cihazı ios 11.4 12.4 jb yazısına tıkla ipa indirip yüklücek sonra güven diceksin bu kadar

anlatımdaki gibi yaptınmı 3utoolsa bağla cihazı ios 11.4 12.4 jb yazısına tıkla ipa indirip yüklücek sonra güven diceksin bu kadar
yaptığım adımları anlatayım önce 3utools ile uncover kurdum güven dedim ve jailbreakledim daha sonra uncoverı silip forumdaki uncover linkini ReProvision ile açtım daha sonra yükleme başarılı dedi. sonra uncovera girince atıyor olay bu

yaptığım adımları anlatayım önce 3utools ile uncover kurdum güven dedim ve jailbreakledim daha sonra uncoverı silip forumdaki uncover linkini ReProvision ile açtım daha sonra yükleme başarılı dedi. sonra uncovera girince atıyor olay bu
ReProvision kullanma 3utools kullan sorun düzelene kadar sorun düzeldimi kendi apple kimliğin ile imzalarsın

sorun nasıl düzelecekki kendi kendine
sorun bizde değil apple ile alakalı ondan düzeldiği zaman impactor ile tekrar imzalama yapılabilicek
[automerge]1567525862[/automerge]
Sadece Amerika gibi ülkelerde yayınlanan oyunlar için Amerika tabanlı bir Apple ID oluşturmuştum. Bu konuyu görünce 3uTools'u denemeden önce, o Apple ID'yi Cydia Impactor'da unc0ver'ı yüklemekte kullandım ve unc0ver sorunsuz açılıyor. Alternatif bir çözüm olarak yazayım dedim.
3utools'daki ipa'nın açılmasının sebebi apple id nin abd hesaplarının olması :)

Son düzenleme:
Arkadaş unc0ver ile pc yükledim jb yaptım kullanıyordum telefonumu yeniden başlatınca yazi fontum varsayılana döndü tweak giremiyorm cyda acılmıyor unc0ver acilmiyor tıklıyorum 1 sn sonra hemen kapanıyor lütfen yardımm

Arkadaş unc0ver ile pc yükledim jb yaptım kullanıyordum telefonumu yeniden başlatınca yazi fontum varsayılana döndü tweak giremiyorm cyda acılmıyor unc0ver acilmiyor tıklıyorum 1 sn sonra hemen kapanıyor lütfen yardımm
3utools programıyla yükledinmi uncover uygulamasını

burada kaldı
[automerge]1568232701[/automerge]
genarating installation package de bir süre bekliyor sonra jailbreak failed yazyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    113.6 KB · Görüntüleme: 31
Cydia impactor düzelmiş ben yaptım apple id ile imzalanıyor ext3nder ilede tekrar imzalanıyor

Geri