Neler yeni

Çözüldü Cydia’da Ekli Olup Görünmeyen Repoyu Silmek

Webthese

Yetkili
Moderatör
Merhaba,
Dün bu repoyu yükledim ancak servete bağlanamadı hatası verip repoyu kurdu. Ancak repo listesinde görünmüyor kendim yine ekleyip kaldırmak istiyorum ancak kurulu görünüyor. Elle manuel olarak eklemek istiyorum sunucu bulunamadı hatası veriyor. Cydia lists den sildim repoyu ancak görseldeki hatayı vermeye devam ediyor.

Ekli dosyalar

• C5FBC4E7-5426-4C51-87FF-5C2BB07E01C4.png
    C5FBC4E7-5426-4C51-87FF-5C2BB07E01C4.png
    102.2 KB · Görüntüleme: 12
Merhaba,
Dün bu repoyu yükledim ancak servete bağlanamadı hatası verip repoyu kurdu. Ancak repo listesinde görünmüyor kendim yine ekleyip kaldırmak istiyorum ancak kurulu görünüyor. Elle manuel olarak eklemek istiyorum sunucu bulunamadı hatası veriyor. Cydia lists den sildim repoyu ancak görseldeki hatayı vermeye devam ediyor.

Bir ı cleaner dan cydia paket ve kaynaklarını da açarak temizlik yapar mısınız...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dostum merhaba,
Filza ile .sources idi galiba onu arat karşına bu isimle repoismi.sources cıkacak onu silersen düzelir.

@HorhoriS , @srdgny Bilgi için teşekkür ederim lakin konuda bu işlemi yaptığımı belirtmiştim :) Sildim düzelmedi.

@Blackcodetech Bunu da denedim ancak yine düzelmedi.

Ekleme: Cydia.list'den sildiğimde respring yapıyorum Cydia'ya giriyorum hatayı veriyor. Tekrar Cydia.list'e baktığımda silmiş olduğum repo yine oraya geliyor. Garip :/

O konumdan silince düzelmesi gerek çünkü aynı sorunu ben yaşadım düzelmişti. Filzada thomasfinch ile alakalı herşeyi sildinmi?

Diğer konum işlemiyor burdan sil
Var/mobile/library/caches/com.saurik.cydia/sources.list
Yok abi yine olmadı. Kaynakları yenile yaptığımda hem bu konuma Var/mobile/library/caches/com.saurik.cydia/sources.list hem de Private/etc/apt/sources.list.d/cydia.list konumuna repo ekleniyor kendiliğinden.
[automerge]1557824412[/automerge]
Diğer konum unmodified :okay:
2 haftadır telefonu sıfırla/kur sıfırla/kur perişan oldum zaten bidaha uğraşmak istemiyorum :D

Repoları toplu olarak silmenin yolu var mı?

@Webthese source.list den repoyu sildikten sonra kaydet yapmana rağmen mi siliyor.
Abi repoyu siliyorum kaydet diyorum tekrar giriyorum silinmiş sorun yok. Sonra cydia'ya girip kaynakları yenile yaptığımda aynı repo hatasını veriyor. source.list'e tekrar baktığımda repo orada duruyor.

Filza ile Thomasfinch aratırmısın çıkanları sil.
Abi yaptım onları yukarılar da yazıyor :D

Neyse Allaha şükürler olsun ki sorunu çözdüm :D

Çözme aşaması: /var/mobile/Library/Caches/com.saurik.Cydia/lists konumundaki bütün her şeyi sildim. Unc0ver'e girdim Load Tweaks'ı kapattım. (Re)Install Open SSH, Reinstall Cydia, Reset Cydia Cache bunları açtım. Re-Jailbreak dedim. Sonra cydia'ya girdim. sorunlu tweak bu seferde cydia da göründü oradan hemen sildim sorun düzeldi.

Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim. Umarım yöntem başka arkadaşlara da yardımcı olur :)

Şimdi repoyu bende yükledim aynı hatayı verdi source.list den sildim cydia dan silindi.

Şimdi repoyu bende yükledim aynı hatayı verdi source.list den sildim cydia dan silindi.
Bende de siliniyordu ancak kaynakları yenile yaptığım da aynı hatayı verip source.list'e repoyu kendiliğinden ekliyordu. abi.

Yukarıda bahsettiğim yöntem ile çözdüm sorunu :)

Geri