metehndnc Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 12 Haz 2018 Mesaj 73 Tepkime puanı 11 23 Nis 2019 #26 gokmenecer: **Unutulmamalı ki ücretli olan tweakleri burdan indiremezsiniz. Eğer merak ediyorsanız onun için de farklı bir yol var.:sifone: Genişletmek için tıkla ... Peki ücretli tweakları nasıl indiriyoruz. Temalara para vermek istemiyorum
gokmenecer: **Unutulmamalı ki ücretli olan tweakleri burdan indiremezsiniz. Eğer merak ediyorsanız onun için de farklı bir yol var.:sifone: Genişletmek için tıkla ... Peki ücretli tweakları nasıl indiriyoruz. Temalara para vermek istemiyorum
yusuf_ Yetkili Administrator Katılım 21 Ağu 2017 Mesaj 4,135 Tepkime puanı 2,540 24 Nis 2019 #27 metehndnc: Peki ücretli tweakları nasıl indiriyoruz. Temalara para vermek istemiyorum Genişletmek için tıkla ... Maalesef doğrulama sistemi olduğu için indiremezsiniz.
metehndnc: Peki ücretli tweakları nasıl indiriyoruz. Temalara para vermek istemiyorum Genişletmek için tıkla ... Maalesef doğrulama sistemi olduğu için indiremezsiniz.