O omeraksoy Banned Yasaklı Katılım 29 Mar 2018 Mesaj 1,919 Tepkime puanı 1,251 15 Nis 2019 #1 Tweakİsmi: CustomLockscreenDurationRepo: BigbossUyumluluk: İOS 10, 11 ve 12 ile uyumludurFiyat: ÜcretsizAçıklama : Kilit ekranın da ekran kararma süresini özelleştirmek için. Ekran Görüntüsü: Moderatör tarafından düzenlendi: 15 Nis 2019
Tweakİsmi: CustomLockscreenDurationRepo: BigbossUyumluluk: İOS 10, 11 ve 12 ile uyumludurFiyat: ÜcretsizAçıklama : Kilit ekranın da ekran kararma süresini özelleştirmek için. Ekran Görüntüsü:
ivez Çalışkan Üye JailbreakTR Katılım 24 Nis 2018 Mesaj 1,060 Tepkime puanı 215 16 Nis 2019 #2 omeraksoy: Tweakİsmi: CustomLockscreenDurationRepo: BigbossUyumluluk: İOS 10, 11 ve 12 ile uyumludurFiyat: ÜcretsizAçıklama : Kilit ekranın da ekran kararma süresini özelleştirmek için. Ekran Görüntüsü: Genişletmek için tıkla ... Gerekli bir tweak, daha yüklemedim, bende şu an ekran açık kalıyor, hangi ayardan otomatik kararma yapılıyor, sonra da bunu yüklerim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
omeraksoy: Tweakİsmi: CustomLockscreenDurationRepo: BigbossUyumluluk: İOS 10, 11 ve 12 ile uyumludurFiyat: ÜcretsizAçıklama : Kilit ekranın da ekran kararma süresini özelleştirmek için. Ekran Görüntüsü: Genişletmek için tıkla ... Gerekli bir tweak, daha yüklemedim, bende şu an ekran açık kalıyor, hangi ayardan otomatik kararma yapılıyor, sonra da bunu yüklerim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O omeraksoy Banned Yasaklı Katılım 29 Mar 2018 Mesaj 1,919 Tepkime puanı 1,251 16 Nis 2019 #3 ivez: Gerekli bir tweak, daha yüklemedim, bende şu an ekran açık kalıyor, hangi ayardan otomatik kararma yapılıyor, sonra da bunu yüklerim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... İlki büyük ihtiaml
ivez: Gerekli bir tweak, daha yüklemedim, bende şu an ekran açık kalıyor, hangi ayardan otomatik kararma yapılıyor, sonra da bunu yüklerim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... İlki büyük ihtiaml
ivez Çalışkan Üye JailbreakTR Katılım 24 Nis 2018 Mesaj 1,060 Tepkime puanı 215 17 Nis 2019 #4 omeraksoy: İlki büyük ihtiaml Genişletmek için tıkla ... Kardeş anlayamadım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
omeraksoy: İlki büyük ihtiaml Genişletmek için tıkla ... Kardeş anlayamadım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi