Çözüldü CrashReporter Uygulamanın silinmeme sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi gnscn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gnscn

Aktif Üye
JailbreakTR
merhaba 1-2 gün önce crashreporter tweakini kurmuştum . Pek bir işime yaramadı silmek istedim. Cydiadan sorunsuz bir şekilde kaldırdım fakat ana menüde uygulaması hala duruyor . İcelaner ile temizledim yine gitmedi . Nasıl kaldırabilirim yardımcı olurmusunuz ?

Ekli dosyalar

• 72D51B17-4878-4A54-92A5-4199F250A506.jpeg
    72D51B17-4878-4A54-92A5-4199F250A506.jpeg
    120.3 KB · Görüntüleme: 12
Terminal'e girip, uicache komutunu verir misin? Bir de Cydia'dan tekrar kontrol et kalkmış mı?

Filza arama bölümüne lib yaz tweakın kalıntılarını bul ve sil öyle dene

cractool tweakinin yaninda ekstra bir eklentide iniyor onu kaldirmazsan silinmez muhtemelen sizde tek carcktoolu kaldirmissiniz eklentisi ise duruyor

Terminal'e girip, uicache komutunu verir misin? Bir de Cydia'dan tekrar kontrol et kalkmış mı?
terminal hakkında hiç bilgim yok indirmedim de bilmediğim için hocam
[automerge]1532957244[/automerge]
Filza arama bölümüne lib yaz tweakın kalıntılarını bul ve sil öyle dene
yaptım hocam onu önceden klasörlerini silmiştim onunla ilgili olan işe yaramadı ne yazıkki
[automerge]1532957292[/automerge]
cractool tweakinin yaninda ekstra bir eklentide iniyor onu kaldirmazsan silinmez muhtemelen sizde tek carcktoolu kaldirmissiniz eklentisi ise duruyor
merhaba bende öyle düşündüm fakat hangi tweak kurdu bilmiyorum . Acaba siz bir deneyip baksanız kurulum kısmında hangi tweak kuruluyor diye
[automerge]1532957703[/automerge]

yaptım hocam onu önceden klasörlerini silmiştim onunla ilgili olan işe yaramadı ne yazıkki

merhaba bende öyle düşündüm fakat hangi tweak kurdu bilmiyorum . Acaba siz bir deneyip baksanız kurulum kısmında hangi tweak kuruluyor diye bu arada cracktool değil crashreporter tweaki sorunu veriyor

Son düzenleme:

merhaba bende öyle düşündüm fakat hangi tweak kurdu bilmiyorum . Acaba siz bir deneyip baksanız kurulum kısmında hangi tweak kuruluyor diye
[automerge]1532957703[/automerge]
libsymbolicate eklentinin adı

Kardeş bu crashreporterden bende tam kurtulamadım, daha önce çalışan uygulamarı bile atıyor. Örnek youtube++ (Jb den önce tutuap ile yükşemiştim), cercubeyi kuramayınca, bununla idare ediyordum, ama videoları açınca, uygulama direkt kapanıyor ve ekrana şu yazı geliyor
c86c4f7a7af2cb7220b5e84c8e7cc81c.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri