Neler yeni

Çözüldü Crack ve Hileli Online Oyun İstekleri

Yukarıdaki linkten .deb Cydia hack dosyasını indir.
ADIM 2: Yukarıda belirtilen dosya yöneticilerini kullanarak dosyayı Telefonuna kopyala veya telefonundan direk indirdiyse bu adımı atla
ADIM 3: iFile veya Filza'yı kullanarak indirilmiş .deb dosyasını kaydettiğiniz yere göz atın ve üzerine dokunun.
ADIM 4: Dosyaya dokunduktan sonra, ekranınızdaki seçeneklerden'Kurulum' ya da 'Yükle'tuşuna basmanız gerekecektir.
ADIM 5: iFile / Filza'nın hile kurulumunu bitirmesine izin verin. Başarıyla yüklendiğinden emin olun, aksi halde aşağıdaki nota bakın.
ADIM 6: Şimdi iDevice ayarlarınızı açın ve bu hile için ayarları görünceye kadar aşağı kaydırın ve üzerine dokunun. Hack, bir Mod Menüsü ise, hile özellikleri oyun içinde değiştirilebilir.
ADIM 7: İstediğiniz özellikleri açın ve oyunu oynayın. Hack'in oyun içi açılır penceresindeki talimatları takip etmeniz gerekebilir.

ADIM 2: Yukarıda belirtilen dosya yöneticilerini kullanarak dosyayı Telefonuna kopyala veya telefonundan direk indirdiyse bu adımı atla
ADIM 3: iFile veya Filza'yı kullanarak indirilmiş .deb dosyasını kaydettiğiniz yere göz atın ve üzerine dokunun.
ADIM 4: Dosyaya dokunduktan sonra, ekranınızdaki seçeneklerden'Kurulum' ya da 'Yükle'tuşuna basmanız gerekecektir.
ADIM 5: iFile / Filza'nın hile kurulumunu bitirmesine izin verin. Başarıyla yüklendiğinden emin olun, aksi halde aşağıdaki nota bakın.
ADIM 6: Şimdi iDevice ayarlarınızı açın ve bu hile için ayarları görünceye kadar aşağı kaydırın ve üzerine dokunun. Hack, bir Mod Menüsü ise, hile özellikleri oyun içinde değiştirilebilir.
ADIM 7: İstediğiniz özellikleri açın ve oyunu oynayın. Hack'in oyun içi açılır penceresindeki talimatları takip etmeniz gerekebilir.
Bu sitede indirme yapamadım bitürllü farklı bir yere yükleme şansınız varmıdır size zahmet

dur ben bir deneyeceğim indirirsem upload eder atarım sana
[automerge]1526659512[/automerge]

buradan deneyebilir misin.

2.3 gb diyor doğru mudur ? Oyun apple storeda 1.3 gb.football manager touch yazıyor farklı oyun sanırım football manager mobile 2018 olanı var mı hocam varsa çok makbule geçer :)
[automerge]1526670880[/automerge]
@omeraks1 ayrıca hocam kontrol ettim touch olan yalnızca iPad’de oynanıyormuş:) Varsa mobile 2018 linkini atarsan çok iyi olur

Ekli dosyalar

• 46C251E5-8FC1-4D75-AA52-0CC7E3756F54.jpeg
    46C251E5-8FC1-4D75-AA52-0CC7E3756F54.jpeg
    586.9 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

İndirmek için siteye üye olamadım mail gelmiyor varmı bir fikrin

Dünden beri verdiğin siteden dosyayı indirmeye çalışıyorum beceremedim kayıt yapıyorum mail gelmiyor senden ricam indirdiğin ipa dosyasını indirebileceğim bir siteye yüklermisin ?

Dünden beri verdiğin siteden dosyayı indirmeye çalışıyorum beceremedim kayıt yapıyorum mail gelmiyor senden ricam indirdiğin ipa dosyasını indirebileceğim bir siteye yüklermisin ?
60C67FA1-CFB4-4D32-B580-4C088AD6F1BE.pngSiteye üye olmana birşey olmana gerek yok ‘download now’. Yazan yere tıklayıp indireceksiniz

Fm 2018 ipasını indirdim filza ile kur dedim baya bekledim ama başarısız oldu.İpayı çıkar dedim dosya olarak çıkardı çıkarılan dosyayı filzada nereye atarsam çalışır? Ya da Ne yapmak gerekli ?

Eğer istediğiniz bir oyun varsa crackli haber verin güncel çalışan sürümlerde deneyerek atabilirim

jailbreaksiz cihazlar için deneyebilirim jailbreakli olmadığından cihazım :(

jb yok malesef ama nasıl oluyorsa yapıyolar birtürlü kaynak bulamadım
ace fishing ve fruit ninja

Sevgili arkadaşlar TOON BLAST için bir şeyler varmı acaba sınırsız can altın vb gibi .bulabilirseniz minnettar olurum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri