ama biz jb tartışmıyoruz cydia ve sileo tercihiiOS 11 de jailbreakı getiren ilk kişi coolstardır. Saurik neredeydi o zamana kadar neredeyse tamam deyip deyip durdu.
Oyunu bana at sileo kurarız sanaBende coolstar demek isterdim fakat ios 11 kullaniyorum ve sileo kullanamıyorum kuramadim..
Hahahah çözerssn 70.000 takipçii sayfamda coolstar diye durum atarim..Oyunu bana at sileo kurarız sana![]()
benim 120k lık hesap var zaten kankiHahahah çözerssn 70.000 takipçii sayfamda coolstar diye durum atarim..
Saurik artık bu işlerden elini çekti. Adam benim hayatım benim hobilerim var sizinle uğraşamam diyor. Cydia devri artık yavaştan kapanıyor. iOS 13'te Cydia görmeyebiliriz.
Cydia bildiğim kadarıyla açık kaynak çok rahat geliştirilebilir rastgele geliştirividen bile olsa
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hortlatayım istedim.Evet sileonun yapımcısı Coolstar mı yoksa cydia ve cydia substrate yapımcısı Saurik mi?
Hangisinin tarafındasınız?
Bir tarafta modern arayüzü ile sileo diğer tarafta yıllarca değişmeyen arayüzü ile cydia.
Coolstarın devralma vakti gelmedi mi sizce?
Hortlatayım istedim.
Yaklaşık 3 aydır mecburiyetten (daha doğrusu zor geldiğinden) sileo kullanıyorum.
Şimdi söylüyorum ki %100 Saurik.
Yok abi. Modern arayüzü kurtarmıyor paçayı. Çıkalı kaç ay oldu daha stabil bir şekle sokmadı adam yahu.
Zor gelmese unc0ver JB ye geçeceğim fakat bir ton ayar yedek falan gözümde büyüyor![]()