Neler yeni

Tweak Connected2 Hack Tweak

Eskiden sadece online olanlar gözüküyordu şimdi offline olan bir sürü kullanıcı var ayrıca online olanlar da 5-10 dakikalık genelde düzeltmenin yolu var mı acaba

Ayrıca herkese birden mesaj göndermeyle ilgili bir güncelleme yapılacaktı.evet arkadaşın dediği gibi online olanlar pek gözükmüyor

Ayrıca herkese birden mesaj göndermeyle ilgili bir güncelleme yapılacaktı.evet arkadaşın dediği gibi online olanlar pek gözükmüyor

Bu tweak gönüllü olarak hiçbir kâr amacı gütmeden jailbreaktr ailesi için yapılmış bir tweak.Bu yüzden çok üstelememek lazım.
Bende bu tweakin güncellemelerini sıklıkla takip ediyorum. @xianthi şu tweakin pro bir sürümünü çıkartsa satışa sunsa tak diye alırım.O zaman yeni güncelleme nerde diye sıkıştırabiliriz en azından :) Ücretsizken sıkıştırmak doğru olmaz...Uygulama her ay bize ücret sunarken bir kerelik ücret öderim kenara çekilirim :)

Bu arada tweakte sınırsız süper konuşma başlatma özelliğide var.Gerçekten çok hoş.Süper konuşmayla yazdığım kişilerin %90ından cevap alabiliyorum...

Bu tweak gönüllü olarak hiçbir kâr amacı gütmeden jailbreaktr ailesi için yapılmış bir tweak.Bu yüzden çok üstelememek lazım.
Bende bu tweakin güncellemelerini sıklıkla takip ediyorum. @xianthi şu tweakin pro bir sürümünü çıkartsa satışa sunsa tak diye alırım.O zaman yeni güncelleme nerde diye sıkıştırabiliriz en azından :) Ücretsizken sıkıştırmak doğru olmaz...Uygulama her ay bize ücret sunarken bir kerelik ücret öderim kenara çekilirim :)

Bu arada tweakte sınırsız süper konuşma başlatma özelliğide var.Gerçekten çok hoş.Süper konuşmayla yazdığım kişilerin %90ından cevap alabiliyorum...
Biz eksiklerini fark edip yardımcı olalım ki geliştiricisine katkımız olsun kimse buraya hadi güncelle artık yazmadı, kimseyi sıkıştırmaya çalışmıyoruz. Müteşekkiriz.

Biz eksiklerini fark edip yardımcı olalım ki geliştiricisine katkımız olsun kimse buraya hadi güncelle artık yazmadı, kimseyi sıkıştırmaya çalışmıyoruz. Müteşekkiriz.

Bir güncelleme gelecekti yazmış arkadaş , ona istinaden yazdım.Tabiki eksikleri söyleyebilirsiniz :)

Arkadaşlar uzun bi süre foruma girmediğim için yorumları göremedim. İş değişikliği dolayısıyla şu sıralar bilgisayarın başına bile oturamıyorum. Daha önce bahsettiğim özellikler için boş zaman bulduğumda bakayım diyorum ancak boş zamanları da farklı etkinliklere harcıyorum. Uzun bir süre (en azından hiç çalışmaz olana dek) güncelleme atamayacağım. İlginiz için teşekkürler.

Düzenleme: çevrimiçi filtresini yorumlara baktıktan sonra kontrol ettim. sunucu taraflı bir sorun olabilir. plus üyeler de aynı şekilde görüyor muhtemelen. o konuda ekstra yapabileceğim pek bir şey yok.

selam arkadaşlar repodan c2 hack indirdim fakat menüye gelmedi iconu uygulamayı bulamıyorum

Son düzenleme:
selam arkadaşlar repodan c2 hack indirdim fakat menüye gelmedi iconu uygulamayı bulamıyorum

Connected uygulamasını yükleyin.

Hesap kısmında göreceksiniz.

3f76c25834843986d65ac25613e51121.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sağolun hocam dalgınlığıma gelmiş. benim problemim telefonu kapatıp açtıktan sonra tekrar jailbreak istiyor? iphone 5 10.3.3. sürümündeyim..

@xianthi hocam c2.ipa yı kurmaya çalıştığımda hata alıyorum.Geliştirme sürecinde misin ipayı?

@xianthi hocam c2.ipa yı kurmaya çalıştığımda hata alıyorum.Geliştirme sürecinde misin ipayı?

En güncel sürümü JailbreakTR reposundan edinebilirsiniz. C2 güncellemelerinde büyük değişiklikler olmadığı sürece her sürümde çalışacaktır.

Geri