Neler yeni

Tweak Connected2 Hack Tweak

cydia kurdum fakat hiçbir sürüm düşürme falan yapmadım nasıl yapacagım c2Hack'ı nasıl kuracagım hakkında bilgi vererek aydınlatırsan sevinirim bu arada cydia içerisinde c2Hack diye arattığımda no apps found diyor

Profilinizde iPhone 6 iOs 12 beta 1 yazıyor cydiayı nasıl kurdunuz öğrenebilir miyiz?

ios 12 sürümünde olduğum için tam olarak jailbreak yapamıyorum ziyu gibi 3. parti yazılımları yükleme aracıyla bu tweak e ulaşabilir miyim veya aynı işlemi yapan bildiğiniz bir android apk sı var mı

ios 12 sürümünde olduğum için tam olarak jailbreak yapamıyorum ziyu gibi 3. parti yazılımları yükleme aracıyla bu tweak e ulaşabilir miyim veya aynı işlemi yapan bildiğiniz bir android apk sı var mı

Hayır yapamazsınız

nasıl yapacagımı anlatacak hayır sever bi arkadaş varmı aranızda ben bunu nasıl yapacagımı anlamadım

telefonuma hiç bir şey kuramadım çünkü nasıl kuracagımı bi türlü anlayamadım

Zaten kurmanızıda önermem.Jailbreak bilinçsizce yapıldığında cihazınıza bir bomba yerleştirmek gibidir.Bilinçlice yapıldığında iPhone'a tam erişim kazandığınız için özgür bir dünya demektir.
Jailbreak ne demektir ne işe yarar garantiyi bozar mı vs vs bunları forumumuzda araştırın ve iyice kavrayın , sonra bu tweakide kurarsınız.

evet var önceden arama yerine paremetrelerle yapılırken şimdi kendi ayar seçeneğinden yapılıyor. yaş, cinsiyet ve online durumu seçebilirsiniz.
Merhaba ben yeni üye oldum araştırıyorum ama ücretsiz plus üyelik için lütfen beni yönlendirebilir misiniz.

Geri