Neler yeni

Tweak Connected2 Hack Tweak

Son sürümde değişiklik olmuş olabilir. @xianthi hocam güncellemeyi yapacaktır.

Hocam bazı hesaplarda çalışırken bazılarında çalışmıyor.
Örnek vermek gerekirse hesabım premium du süresi bitti çalışmadı.Yeni hesap kurdum onda çalıştı.
Eski hesaba geri döndüm yine çalışmadı.
Mantığını bende anlayamadım...

Hocam bazı hesaplarda çalışırken bazılarında çalışmıyor.
Örnek vermek gerekirse hesabım premium du süresi bitti çalışmadı.Yeni hesap kurdum onda çalıştı.
Eski hesaba geri döndüm yine çalışmadı.
Mantığını bende anlayamadım...
Aynen kardeş bende de aynı durum oldu
[automerge]1541028589[/automerge]

hayatın olağan akışında yaşanan beklenmedik durumlardan dolayı bir süredir ilgilenemedim. bahsedilen konulara müsait olunca bakacağım. az önce c2yi güncelleyip test ettim özellikler çalışıyor şu anda. daha önce plus üyelik alıp denemediğim için yaşanan sorunlar konusunda bilgim yok. c2 uygulamada çok radikal değişiklikler yapmadığı sürece tweak sorunsuz şekilde çalışacaktır. iyi forumlar.

filter için kullandığım bölümde c2 kaynaklı sorunlar meydana geliyor sanırım.. logları inceledim c2 ile iletişim kuramıyor. tweak üzerinden yapabileceğim bi şey yok bu konuda.

Edit: şu an sunucu taraflı düzenlediler filtre kısmını. Artık müdahale edemem shuffle filtre kısmına :/

Son düzenleme:
filter için kullandığım bölümde c2 kaynaklı sorunlar meydana geliyor sanırım.. logları inceledim c2 ile iletişim kuramıyor. tweak üzerinden yapabileceğim bi şey yok bu konuda.

Edit: şu an sunucu taraflı düzenlediler filtre kısmını. Artık müdahale edemem shuffle filtre kısmına :/
of yazık olmuş :(

[INFO][/INFO]

Hocam gunaydin filtrr uyguladiginda calsimiyor bu sorun ardan kalkarmi ? Ne yapmamiz gerek ?
[automerge]1542430346[/automerge]
of yazık olmuş :(
Hocam bu ne demek ? Yani filtre bolumunu kulanamaz mi olduk ?(((

Ekli dosyalar

• image.png
    image.png
    42.7 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Peki neden böyle birşey oldu.premium alsak bu kodu kullanabilirmiyiz ve tweak diger özellikleri çalışırmı. Ve aynı sürüm aynı tweak sizde nasıl çalışabiliyor ? İos 11.3 6s plus

Telefonu servise vermek için güncelledim hocam, jailbreak olmadığı için kontrol edemiyorum artık.

Arama kısmını kullanarak parametreler ile yapabilirsiniz şu an için çalışıyor. Filtre kısmı crash oluyor bende. İnceleme fırsatı bulamadım.

hocam bu tweakboxu nasıl kuracam ve uygulamayı c2Hack'i tweakBoxdan bulamadım

Maalesef sadece cydia üzerinden indirebilirsiniz. Tweakbox’ta bulunmaz.
cydia kurdum fakat hiçbir sürüm düşürme falan yapmadım nasıl yapacagım c2Hack'ı nasıl kuracagım hakkında bilgi vererek aydınlatırsan sevinirim bu arada cydia içerisinde c2Hack diye arattığımda no apps found diyor

Geri