Neler yeni

Tweak ConditionalWiFi 3

gokmenecer

VelenzA
Administrator
Selam Arkadaşlar ,
Bu tweak ile belirlediğiniz programların wifi ye bağlanmasını engelleyebiliyorsunuz.Patrondan sıcak sıcak geldi :)
Bu tweak de SBInject klasörü yok. Bir sorun değil merak etmeyin :) Dosyaları doğru yere atın yeter :)

** Önemli detay, bu programla belirlediğiniz uygulama wifi açıkken hiç bir şekilde internete bağlanmayacaktır.

IMG_0168.PNG
 

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Tskler kurdum
Bir uygulamayı WiFi kullanmaması icin sectim sonra o uygulamaya girince net Yok diyor data kullanmıyor
 
Tskler kurdum
Bir uygulamayı WiFi kullanmaması icin sectim sonra o uygulamaya girince net Yok diyor data kullanmıyor
Tweak in çalışma mantığı oymuş. Wifi ye bağlı olduğunda hiç bir şekilde internete bağlanmıyor uygulama. Konuya da güncellemesini ekledim.
 
Wifi değilde lte deyken kullanıyo mu


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tweak wifi deyken internete girmesini engelliyor.Wifi ye bağlı olduğunuzda mobil veri zaten kullanılmıyor.hücresel veride bir uygulamayı engellemek isterseniz hücresel veri seçeneklerinde bu zaten dahili olarak var.
Ayrıca sorunuz bu tweak aktifken wifiden engellediğimde hücresel ile nete bağlanır mı şeklindeyse hücresel veri nin en altında wifi yardımı seçeneği var onu aktif ederseniz bağlanma ihtimali var


Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Geri
Üst