Çözüldü com. ile başlayan bağımlılıklar

euphrates

Aktif Üye
JailbreakTR
0e76d811c73e0db9e2c8996bcffd58bd.jpg

bunu nasıl çözeceğim. hatta bir adım öte gideyim başka yerde de çıkıyor. genel olarak com bağımlılıkları nasıl aşılır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bağımlılık değil aslında gereklilik..

Orjinal reposundan kurun o zamn sorun olmayacaktır.

0e76d811c73e0db9e2c8996bcffd58bd.jpg

bunu nasıl çözeceğim. hatta bir adım öte gideyim başka yerde de çıkıyor. genel olarak com bağımlılıkları nasıl aşılır

Bu arada hangi repodan yüklemeye çalıştığını da yazar mısın dostum :)

Bu arada hangi repodan yüklemeye çalıştığını da yazar mısın dostum :)

xarold. ama safe mode a atıyor. şu rus reposundan yüklemiştim sıkıntısız çalışıyordu. bugün birileri tehlikeli falan deyince repoyu ve oradan kurduklarımı sildim.

Son düzenleme:
xarold. ama safe mode a atıyor. şu rus reposundan yüklemiştim sıkıntısız çalışıyordu. bugün birileri tehlikeli falan deyince repoyu ve oradan kurduklarımı sildim.

Xarold da güvenli sayılmaz :) Orijinal reposu olan packix'den yükleyin.

Hmm aslında sadece o repolar değil crackli tweak ve crack içeren tüm repolar aynı potansiyel tehlikeye sahip aklında bulunsun mesela ben ücretli bi tweaki kullanacaksam ya satın alıyorum ya da ücretsiz bir alternatifini buluyorum ha bulamadım kullanmıyorum sonuçta bir tweak için riske girmeye kat'iyen değmez.

Geri