cihazda ekran gelmiyor

Tyurdasucu

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
beyler telefonu dünden beri açamıyorum bataryadamı sorun var anakarttamı bilmiyorum ama ekrana hiçbirşey gelmiyor ben bataryadan oldugu kaatindeyim çözüm önerisi olan varsa buyursun servisle uğraşmayayım bide

Cihaz
6s+
Sürüm
12.4
öncelikle geçmiş olsun panpam. Eğer ki telefon açılıyorsa yani elmayı görüyorsan sonra kayboluyorsa sistemin zarar görmüştür 3utoolstan telefona yazılım atıp deneyebilirsin. Eğer elma geliyorsa bir de elma anında hard reboot atmayı dene olmazsa yazılım at. Bir de dfu moda almayı dene ekran geliyormu bak kolay gelsin

öncelikle geçmiş olsun panpam. Eğer ki telefon açılıyorsa yani elmayı görüyorsan sonra kayboluyorsa sistemin zarar görmüştür 3utoolstan telefona yazılım atıp deneyebilirsin. Eğer elma geliyorsa bir de elma anında hard reboot atmayı dene olmazsa yazılım at. Bir de dfu moda almayı dene ekran geliyormu bak kolay gelsin
ekran hiç gelmiyor ayrıca kabloyu laptopa takıyorum telefonu görmüyor ıtunes görmeden nasıl yazılım atıcaz

uu telefon gitmiş panpam telefonu görüyor olsaydı yazılımı atabilirdin bence anakartın gitmiştir
ama ilk önce gözüküyordu recovery moduna aldım telefon bilgisayara bağlıydı ıtunes gerekli yazılımları indirirken telefon kapandı bir kaç kere açıldı elma da takılı kaldı sonra bir kapandı bir daha açılmadı
[automerge]1566829058[/automerge]
inşallah bataryadadır sıkıntı çünkü son zamanda bataryadan çok sıkıntı çektim çok çabuk bitiyordu inşallah ondandır

Son düzenleme:
merhaba benim jb li cihazdada elma geliyor sonra gidiyor telefon açılmıyor ne yapa bilrim

merhaba benim jb li cihazdada elma geliyor sonra gidiyor telefon açılmıyor ne yapa bilrim
Telefonunu pc ye bağla 3utools indir telefonu recoverye al sonra yazılım indir flashla sorunun düzelir ama telefon da sıfırlanır icloud bilmiyorsan açamazsın telefonu

Geri