Emrmlkc Kayıtlı Üye JailbreakTR 14 Mar 2021 #1 Dün Checkra1n den 14.4 için jb yaptım. Jb gayet güzel çalışıyo fakat cihaza şifre koymaya çalışınca cihaz restart atıyo Jb gidiyo Jb gidince şifre koyuluyo ama şifreli şekilde Jb yapamıyorum Ortada kaldım
Dün Checkra1n den 14.4 için jb yaptım. Jb gayet güzel çalışıyo fakat cihaza şifre koymaya çalışınca cihaz restart atıyo Jb gidiyo Jb gidince şifre koyuluyo ama şifreli şekilde Jb yapamıyorum Ortada kaldım
uydufly Jailbreaking JailbreakTR 14 Mar 2021 #3 Emrmlkc: Dün Checkra1n den 14.4 için jb yaptım. Jb gayet güzel çalışıyo fakat cihaza şifre koymaya çalışınca cihaz restart atıyo Jb gidiyo Jb gidince şifre koyuluyo ama şifreli şekilde Jb yapamıyorum Ortada kaldım Genişletmek için tıkla ... İos 14 te checkra1n de cihazda parola ve Face id kapalı olması lazım.açık olarak Jb yi kullanamazsınız su an.cihaz Restart yapar her açtığınızda. Sent from my iPhone using Tapatalk
Emrmlkc: Dün Checkra1n den 14.4 için jb yaptım. Jb gayet güzel çalışıyo fakat cihaza şifre koymaya çalışınca cihaz restart atıyo Jb gidiyo Jb gidince şifre koyuluyo ama şifreli şekilde Jb yapamıyorum Ortada kaldım Genişletmek için tıkla ... İos 14 te checkra1n de cihazda parola ve Face id kapalı olması lazım.açık olarak Jb yi kullanamazsınız su an.cihaz Restart yapar her açtığınızda. Sent from my iPhone using Tapatalk
Emrmlkc Kayıtlı Üye JailbreakTR 14 Mar 2021 #4 uydufly: İos 14 te checkra1n de cihazda parola ve Face id kapalı olması lazım.açık olarak Jb yi kullanamazsınız su an.cihaz Restart yapar her açtığınızda. Sent from my iPhone using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... herkeste mi böyle önceden jb kullanırken hiç böyle bişey yaşamamıştım. Hiç bir Çözümü yok mu?
uydufly: İos 14 te checkra1n de cihazda parola ve Face id kapalı olması lazım.açık olarak Jb yi kullanamazsınız su an.cihaz Restart yapar her açtığınızda. Sent from my iPhone using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... herkeste mi böyle önceden jb kullanırken hiç böyle bişey yaşamamıştım. Hiç bir Çözümü yok mu?
wooozie69 Aktif Üye JailbreakTR 14 Mar 2021 #5 Şu anlık bir çözümü yok hayır. iOS 14 yüklü A11 cihazlarda Checkra1n ile durum şimdilik böyle maalesef.
Şu anlık bir çözümü yok hayır. iOS 14 yüklü A11 cihazlarda Checkra1n ile durum şimdilik böyle maalesef.