Cihaz hatalar vermeye başladı Ne yapmalıyım?

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...

hotlapp

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Bütün foruma selamlar. IOS 13.5 unc0ver ile jb yaptığım 6S cihazım yeterli alan olduğu ve düzenli temizlik yaptığım halde son 1 aydır sapıtmaya başladı. Uygulamadan atmalar, ağırlaşma, açılmayan uygulamalar vb. sıkıntılar ortaya çıktı. Bu telefonu jailbreaki kaybetmeden sağlıklı ve temiz bir şekilde nasıl sıfırlayabilirim? Ayrıca geçtiğimiz günlerde farkettiğim üzere; bende yüklü olan 5.0.1 unc0vera 5.3.1 e kadar güncelleme gelmiş aylar önce. Şu an unc0verı güncelleme şansım var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim :)

Unc0ver yeni sürümünü konu linkinden yükleyebilirsiniz.

Aynı sürüme restore için konu linkini kullanabilirsiniz.

@srdgny sağolun teşekkür ederim. Önce restore edip sonra mı yeni sürümü yükleyeyim? veya telefon zaten 13.5 de. direk ayarlardan sıfırlayıp yeni unc0verı mı kurayım? Ayrıca yeni sürümü kurarken jb deaktif durumda mı olmalı? Kusura bakmayın çok yabancıyım bu konulara. İlk jb yaparken de youtube videosundan adım adım yapmıştım sonra da hiç sıkıntı çıkarmamıştı :)

Cihazınızda sorunlar varsa önce restore işlemini yapın. (Jb li cihaz ayarlardan sıfırlanmaz elmada kalır ve sürüm güncellemek zorunda kalırsınız.)
Ayrıca Unc0ver jb aracı içerisinden restore rootfs sekmesini açıp restore yaptıktan sonra Ayarlardan sıfırlama işlemi yapmanız da cihazdaki sorunları gidermez.
Cihazda yaşadığınız sorunlar jb kaynaklı olabilir Tam restore yerine unc0ver ayarlarından restore rootfs ile jb sıfırlama işlemi yapabilirsiniz. (Tüm tweak ve repolarınız silinir)
Ve yeniden güncel unc0ver ipa yı cihazınıza yükleyerek jb yapabilirsiniz.

@srdgny En iyisi tweak ile tam restore yapıp üstüne yeni ipa ile kurulum yapayım ben. Peki yeni ipayı kurarken telefona restart atıp jb deaktifken mi yapayım? Bu tip dikkat etmem gereken ince noktalar var mı?

@srdgny En iyisi tweak ile tam restore yapıp üstüne yeni ipa ile kurulum yapayım ben. Peki yeni ipayı kurarken telefona restart atıp jb deaktifken mi yapayım? Bu tip dikkat etmem gereken ince noktalar var mı?

Succession tweakı ile restore yaptığınızda cihaz tamamen sıfırlanır, jb de dahil.

restore öncesi itunes ile yedek alın

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri