Neler yeni

Cihazın yeniden başlama sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi ipx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ipx

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Sa öncelikle. 12.1.1b3 deyim. En son kurduğum tweak localSSH di. Şuan cihaz jb siz modda ama internetimi açarsam anında yeniden başlatıyor. Zar zor jailbreak yapıp son birkaç tweaki kaldırdım ek olarak ayarlardan ağ ayarlarını sıfırladım ama olmuyor. Cihaz internete bağlanınca kendini yeniden başlatıyor. Var mı bunun çözümü

Uncoveri aç rootfs yazanı işaretle ve jailbreak yap tüm tweaklerin silinicek bu sayede düzelir sanırın

Uncoveri aç rootfs yazanı işaretle ve jailbreak yap tüm tweaklerin silinicek bu sayede düzelir sanırın

Hocam lütfen her sorunda direk restore Rootfs ye başvurmayın bazı insanlar 100 tane tweak ekliyor silip bir daha yüklemek 1 yıl alır hatanın belki çözümü vardır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

vallahi arkadaşlar telefon çok fena sapıttı. Bugün şarja takıyorum elma logusu yok çıkarıyorum home tuşu ile güç tuşuna zorluyorum yok bataryayı sök tak yaptım olmadı sadece arada ışık geliyordu. Crakli tweak illaki var xarold ama bu kadar etkileyeceğini sanmıyorum iki gündür sapıttı her şey normal ek tweak konu başında bahsettiğim tweak dışında kurmadım yani tweaklerde sorun yok diye düşünüyorum yine jailbreak kalıntılarını temizleyip sıfırlama yapacağım yoksa sürüm yüksekseltcek bu cihaz durum oraya gelmeden sıfırlamam lazım

vallahi arkadaşlar telefon çok fena sapıttı. Bugün şarja takıyorum elma logusu yok çıkarıyorum home tuşu ile güç tuşuna zorluyorum yok bataryayı sök tak yaptım olmadı sadece arada ışık geliyordu. Crakli tweak illaki var xarold ama bu kadar etkileyeceğini sanmıyorum iki gündür sapıttı her şey normal ek tweak konu başında bahsettiğim tweak dışında kurmadım yani tweaklerde sorun yok diye düşünüyorum yine jailbreak kalıntılarını temizleyip sıfırlama yapacağım yoksa sürüm yüksekseltcek bu cihaz durum oraya gelmeden sıfırlamam lazım

Şu anda erişiminiz var mı telefona ekran geliyor mu
Eğer gelmiyorsa ve home + Güç tuşuna basılı tutmak çözmüyorsa donanımsal da olabilir sorun . Ekran çıkmıştır vs.

hocam ne yaptıysam açamadım pc ye bağlayacaktım görecek mi diye o an açıldı anlamadım Ekran elma logusu hiçbir şey yoktu cihazda işte şuan açık bi temiz kurulum yapmayı düşünüyorum

Tweaklerden mi kaynaklı emin olamıyoruz tabi ama iOS 12 için unc0ver en başından beri çok sorunlu.Yani hiç tweak kurmasan bile sıkıntı çıkıyor bir şekilde.

hocam dediğim gibi tweakleriden olsa hatalı tweak kurduğum anda sorunu yaşardım diye düşünüyorum 3 gündür tweak kurmuyorum ama şu 2 gün öldü öldü dirildi cihaz :D shsh varmış bende ilk defa yapacağım becerebilirsem noncereboot ayarı yaptıktan sonra 3utools ile kurulum yapacağım

Tweaklerden mi kaynaklı emin olamıyoruz tabi ama iOS 12 için unc0ver en başından beri çok sorunlu.Yani hiç tweak kurmasan bile sıkıntı çıkıyor bir şekilde.

Hocam öyle diyorsunuz da en azından benim için gayet de stabil bir jb aracı 170e yakın package var ve cihaz gayet stabil hala
Nadir respring dışında

Hocam öyle diyorsunuz da en azından benim için gayet de stabil bir jb aracı 170e yakın package var ve cihaz gayet stabil hala
Nadir respring dışında

iOS 10 ve 11 için çıkan JB'lerle kıyaslayarak konuşuyorum.Elbette hiç JB olmamasından iyidir şu anki durum.

Geri