Cihazım elmada kaldı ne yapayım?

Atakan

Banned
Yasaklı
Cihaz şuan elmada sürüm yükseltmek istemiyorum youtube'de bir kaç kisi 3 part yazilimlarla basarmis (ireboot) gibi.
Baska care yokmu

Cihaz şuan elmada sürüm yükseltmek istemiyorum youtube'de bir kaç kisi 3 part yazilimlarla basarmis (ireboot) gibi.
Baska care yokmu
ipsw sitesinden güncel sürümü indirip iTunes'a bağlayıp o DFU moda alıp öyle kurtarabilirsiniz. Benim bildiğim çözüm budur hocam.

Reboot programıyla restore etmeyi düşünmüyo

1 cihazı tamamen kapat
2 power ve ses açma tuşlarına basılı tutarak cihazı aç
3 elma logosu geldiğinde power tuşunu bırak
4 cihaz tamamen açılana kadar ses açnma tuşuna bas
5 cydia gir hatalı yada enson kurduğun tweak i kaldır rest at

Denedim olmadı maalesef
Reboot diye bir program varmış düzeliyor onu denemeyi düşünüyorum

programı bilmiyorum. bu yöntemle çok cihaz kurtardım. bi kaç kere daha dene istersen
artı olarak tweak yüzünden mi bu durum ? eğer öyle ise hatalı tweaki forma bildiriniz. başkasıda aynı hataya düşmesin.

Çözümü olsa sana destek verilir, elmada kaldın kabul et bu durumu.

Bir çok kez denedim
Sorun şöyle oldu iosblocker tweaki var yükledim baktım hoşuma gitmiyor silmek istedim fakat silinmedi cydia silerken yükleniyor kısmında kalıyordu bende yeniden başlattım.Herhangi bir uymlu tweak yüklemeye çalıştım yine aynı sorun oldu bende girip subrastre yi sileyim dedim tüm tweakleri silmek istedim ama aynı ekranda yine kaldı bende yeniden başlattım .yeniden baslatinca sıkıntı olmuyordu sonra cihazı normal bir sekilde guc tusuyla kapattım birdaha acilmadi yeniden baslatinca (home tusu ve guc tusu ile) tel aciliyordu elmada kaliyordu o ekranda iken birdaha yeniden baslatiyordum öyle açiliyordu. icleaner dan temizlik yapmayida denedim suan elmada kaldi tel elma logosu varken Güc tusu>home tusu>ses acma tusuna basıyorum tel kapanıyor notmalde açik kaliyor.Safe moda almayi denedim bir kackez uzun sure bekledim ama herhangi bir sey olmadı
Nasil duzeltirim:(
[automerge]1524066236[/automerge]
Wp den ilgilenecekler olursa 05345152766

Sametttt efsunlu efsunlu dediniz.
Elmada kaldık hadi bakalım efsun kurtarsın teli:)

Fazla tweak yükleyince telefon kafayı yiyor, işe yarar az ve öz tweakler yeterli oluyor ya :)

Geri