Chariz reposundakini yükle
Bütün tweaklarda mı aynı sorun yoksa tek bir tweak mi
Şuana kadar 3 tane falan tweak yükledim aynı
Tweak yükledikden sonra ayarlara girince bu şekilde gozukmekde.. ?
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1.0.5 yayınlandı
peki nasıl guncelliyoruz sıfırdan mı yapmamız gerek yuklediğimiz tweakler siliniyor mu ?
Chimera açınca güncelleme gerekli dedi güncelledim. Tweakler silinmez.
Bende gelmedi
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar merak ettim dün cihaz şarjdaydı henüz bitmemişti pili baktım sileo deaktif olmuş tekrar yükledim geldi acaba sileo sürelimi başka birşey gelmiyor aklıma
Arkadaşlar merak ettim dün cihaz şarjdaydı henüz bitmemişti pili baktım sileo deaktif olmuş tekrar yükledim geldi acaba sileo sürelimi başka birşey gelmiyor aklıma
Yok ustam pil doluydu anlamadım gittiCydia aktif iken tweakların çalışması için belirli bir pil tüketimi vardır. Şarj seviyesi düştüğünde cihaz bu gereksinimi karşılayamadığı için respring yaparak jb devre dışı kalır.
7 günlük süresi varsa kesin o yüzden olmuştur yoksa başka izahı yok bununChimera'nın 7 günü dolduysa olabilir. Bende de öyle olmuştu. Yeniden telefona atıp imzaladım.
Yok ustam pil doluydu anlamadım gitti
[automerge]1557955924[/automerge]
7 günlük süresi varsa kesin o yüzden olmuştur yoksa başka izahı yok bunun
Chimera 1.0.6 Yayınlandı.
- JailBreak başarı oranı artırıldı.
- Chimera 1.0.5'te oluşan otomatik rootfs geri yüklenmesine neden olan sorun çözüldü.
– Mail gönderme sorunu giderildi.
– A12(X) cihazlar için kamera sorunu giderildi.
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Peki suan Chimera 1.0.5 kullanan ve Sileo 1.0.7 tekrarmi Chimera 1.0.5 yuklememizmi gekekiyor ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sorunun yoksa kullanmaya devam edebilirsin, güncellemeye gerek yok. Ama o yazılanlardaki sorunlar varsa güncellemen iyi olur.
Chimera kurdum jailbreak'ledim falan ama unc0ver'a geçmek Chimera'yı kaldırmak istiyorum yardımcı olurmusunuz nasıl yapabilirim?
Hocam icloud yedekleme yapıp cihazı tamamen sıfırladım. Geri yükleme yaptıktan sonra unc0ver jailbreak kuracağım. İyi olmuş mu sizce?Jb pasif iken chimerayı açın ve restore rootfs sekmesi ile restore yapıp unc0ver yükleyebilirsin (tweakların silinir)
Veya succession tweakını yükleyerek restore yapabilirsin (tüm cihaz silinir)