Sizce hangisini kurmalıyım ?
İphone 5s kullanıyorum chimera mi uncover mı kurayım?
Yahu bu chimera musallat oldu rootfs yapılmıyor sürekli oldu diyor yeniden başlatın diyor yeniden başlatıyorum açıyorum hiçbir şey değişmemiş. Uncover’ın ipasını yükleyip onunla rootfs yapamıyor muyuz yarabbim bu nasıl bir beladır?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yapabilirsin unc0ver ile. Ben de az önce 12.2 sürümüne geçip Chimera denedim tek sefer de oldu. Bir sorun da çıkmadı.![]()
Valla bir deneyeyim fakat nasıl yaptınız? Ben şimdi chimera ile jb’li kullanıyorum şu an uncover ipası yok. Hangi adımları uygulamam gerek?
Chimera'ya girince hemen JB yapmayın. Bir süre bekleyin. 1-2 dakika kadar. Ondan sonra işleme başlayın.
PC varsa orijinal yerinden indirip kur unc0ver'ı.
Yani şimdi uncover ipasını da kuruyorum. Daha sonra reboot atıyorum jb’siz hale getiriyorum. Daha sonra uncover’a girip rootfs mi yapıyorum? Chimeranın içinden deniyorum bir ara oldu reboot attırdı telefon açıldı sileo gitmemişti ama girilmiyordu neyse herhalde sorun var dedim tekrar jailbreak tuşuna bastım respring attı sileoya girdim tweakler silinmiş. Yani aslında rootfs yapabilmişim ama sileo gitmemiş mi demek oluyor anlamadım nasıl kaldıracağımı ya
Reboot falan atmana gerek yok. Direk indir, rootfs yap.
Aslında rootfs olmuş ama silmiyor Sileo'yu galiba. Ama ben de rootfs yapacaksam unc0ver ile yaparım. O daha iyi yapıyor.
Ben unc0ver denedim chimerayı da şuan kulanıyorum sileo kullanarak zaten 1 sıfır önde başlıyorsun artı chimera daha sitabil ve daha rahat kullanımı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Chimera jb kullanabilen var mı 4k cihazlarda?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şu an unc0ver kullanıyorum. Chimera’ya nasıl geçebilirim?
ben hala hangisini yapmalıyım anlayamadım.![]()