Çözüldü Chimera’mı unc0ver mi?

berhanknbr

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba. iPhone 6s iOS 12.1.1 sürüm kullanıyorum. Cihazımı az önce succession ile restore ettim. Jailbreak yapacağım fakat chimera ile uncover arasında kaldım. Normalde unc0ver’ı ilk çıktığından beri kullanıyorum fakat; şu son zamanlar telefonumda aşırı ısınma söz konusu. Chmerayı’da ilk çıktığı zamanlar denemiştim, sileo çok sorunluydu, o sorunlar düzeltildi mi? Hangi aracı kullanmalıyım?

Ben çıktığından beri Chimera kullanıyorum çok memnunum. Çıktığı günden itibaren Cydia’yı unuttum 😂

İkisini de denedim.Chimera daha az ısındırıyor telefonu

Chimera, unc0ver veya başka bir aracın önemi yok. Nasıl kuruyordun önceden yine aynı. Değişen bir şey yok.

İndirmiyoruz.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Chimera kurdum. Şuan sorunsuz kullanıyorum. unc0ver kadar ısınmıyor telefon. Respring süreleri hızlı, sileo da güzel.

Chimera kullanamadığım için u0 diyorum ben de :okok:

@AirLife hocamın önerisiyle Chimera kullanıyorum. Kesinlikle memnunum tek sıkıntım bazı tweakleri bulamadım fakat sonradan çok da önemli olmadıklarını farkettim ve saldım aramadım :D Chimerayı hız, ısınma ve pil konularında daha başarılı buldum.

not: Cihaz iPhone 6S 12.1.1

@AirLife hocamın önerisiyle Chimera kullanıyorum. Kesinlikle memnunum tek sıkıntım bazı tweakleri bulamadım fakat sonradan çok da önemli olmadıklarını farkettim ve saldım aramadım :D Chimerayı hız, ısınma ve pil konularında daha başarılı buldum.

not: Cihaz iPhone 6S 12.1.1

Bulamadığın tweakleri Google’da araştırıp orijinal repolarını bul. Belki geliştiricisi kendi reposundan devam ediyordur. 👌

Geri