bbthns Aktif Üye JailbreakTR 23 Ocak 2020 #1 Macbook alacağım 2009-2011 arası fakat genelde High Sierra ya da El Capitan yüklü oluyor o modellerde. Belirttiğim sürümlerde açılıyor mu Checkrain?
Macbook alacağım 2009-2011 arası fakat genelde High Sierra ya da El Capitan yüklü oluyor o modellerde. Belirttiğim sürümlerde açılıyor mu Checkrain?
ugrbnk Aktif Üye JailbreakTR 23 Ocak 2020 #2 High Sierra üzerinde çalışıyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
H HelloWorld Aktif Üye JailbreakTR 23 Ocak 2020 #3 cihazda yüklü olan sistemi değiştiremiyor muyuz daha önce mac kullanmadığım için bilmiyorum ben
A AirLife Expert JailbreakTR 23 Ocak 2020 #4 ip7pluss: cihazda yüklü olan sistemi değiştiremiyor muyuz daha önce mac kullanmadığım için bilmiyorum ben Genişletmek için tıkla ... Aldığın cihaz hangi sürüme kadar desteklerse onları kullanabilirsin. iOS 12 iPhone 5S’e kadar desteklediği gibi örnek olarak.
ip7pluss: cihazda yüklü olan sistemi değiştiremiyor muyuz daha önce mac kullanmadığım için bilmiyorum ben Genişletmek için tıkla ... Aldığın cihaz hangi sürüme kadar desteklerse onları kullanabilirsin. iOS 12 iPhone 5S’e kadar desteklediği gibi örnek olarak.
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator 23 Ocak 2020 #5 bbthns: Macbook alacağım 2009-2011 arası fakat genelde High Sierra ya da El Capitan yüklü oluyor o modellerde. Belirttiğim sürümlerde açılıyor mu Checkrain? Genişletmek için tıkla ... El Capitan da olur... ama en iyisi mojave derim... imkan yoksa HS de olur...
bbthns: Macbook alacağım 2009-2011 arası fakat genelde High Sierra ya da El Capitan yüklü oluyor o modellerde. Belirttiğim sürümlerde açılıyor mu Checkrain? Genişletmek için tıkla ... El Capitan da olur... ama en iyisi mojave derim... imkan yoksa HS de olur...
H HelloWorld Aktif Üye JailbreakTR 24 Ocak 2020 #6 AirLife: Aldığın cihaz hangi sürüme kadar desteklerse onları kullanabilirsin. iOS 12 iPhone 5S’e kadar desteklediği gibi örnek olarak. Genişletmek için tıkla ... anladım teşekkür ederim
AirLife: Aldığın cihaz hangi sürüme kadar desteklerse onları kullanabilirsin. iOS 12 iPhone 5S’e kadar desteklediği gibi örnek olarak. Genişletmek için tıkla ... anladım teşekkür ederim