Neler yeni

Çözüldü Checkrain Jailbreak ile Unc0ver Jailbreak geçiş

Zharko

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba Arkadaşlar Checkre1n ile Jailbreak kullanıyorum macos üzerinden jailbrek yaparak Telefonun içinden Checkrain açıp restore cydia yaparak Checkrain silebiliyoruz bunu biliyorum fakat Şuan Kullandıgımız tweakleri yedekleyip tekrar yükleme imkanı sağlayan bir Durum mevcut mu şuan ?

Merhaba Arkadaşlar Checkre1n ile Jailbreak kullanıyorum macos üzerinden jailbrek yaparak Telefonun içinden Checkrain açıp restore cydia yaparak Checkrain silebiliyoruz bunu biliyorum fakat Şuan Kullandıgımız tweakleri yedekleyip tekrar yükleme imkanı sağlayan bir Durum mevcut mu şuan ?

Ekli dosyalar

• 0973FB28-F023-4BD3-846A-ADB14FE9A227.png
    0973FB28-F023-4BD3-846A-ADB14FE9A227.png
    364 KB · Görüntüleme: 42
  • BA3D1FD0-C375-4606-999C-9E98A964BCBD.png
    BA3D1FD0-C375-4606-999C-9E98A964BCBD.png
    638.1 KB · Görüntüleme: 38
ben direk uncover'e geçtim checkrain vardı telefonu kapatıp açtım jb pasif duruma cekip uncover yükleyip direk jb yaptım cydia falan kaldırmadım tweaklarımda duruyor sıfırlamayla uğraşmadım

Hangi statusbar tweak’ini kullanıyorsunuz ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar ne olur yardım edin ben 12.4 sürümü kullanıyorum iphone 6s cihazım sürüm yükseltmeden veya şuan en yüksek jailbreak sürümü olan 13.3 sürümüne geçerek cihazımı tam(dfu) restore etmek istiyorum ancak shsh kaydım yok ve baktığımda şuan 13.3.3 imzalı görünüyor sadece bu işi nasıl yapabilirim ben cihazım uncover jailbreakli lütfen varsa bi yöntemi yardım edin

Arkadaşlar ne olur yardım edin ben 12.4 sürümü kullanıyorum iphone 6s cihazım sürüm yükseltmeden veya şuan en yüksek jailbreak sürümü olan 13.3 sürümüne geçerek cihazımı tam(dfu) restore etmek istiyorum ancak shsh kaydım yok ve baktığımda şuan 13.3.3 imzalı görünüyor sadece bu işi nasıl yapabilirim ben cihazım uncover jailbreakli lütfen varsa bi yöntemi yardım edin
Dfu ile 13.3.1 sürümüne yükseltebilirsiniz shsh kaydınız yoksa 13.3 sürümüne geçiş yapamazsınız. 13.3.1 sürümünde checkra1n jailbreak kullanabilirsiniz. Unc0ver bu sürümü desteklemiyor.

Dfu ile 13.3.1 sürümüne yükseltebilirsiniz shsh kaydınız yoksa 13.3 sürümüne geçiş yapamazsınız. 13.3.1 sürümünde checkra1n jailbreak kullanabilirsiniz. Unc0ver bu sürümü desteklemiyor.
Anladım hocam teşekkür ederim peki olduğum sürümde tam restore aracı biliyor musunuz

@Burakonal

Forumda araştırma yapın lütfen...

Checrain ile başlayıp bende uncovera geçip tekrar Checkraina dönüş yaparken tweaklerim aktif olmadı defalarca tekrar yükleme yapmama rağmen. Yalnız checkrain ile jailbreak yaparken hata 77 kodu versede jailbreak işlemi başarılı oldu. Neden tweaklerim aktid değil yardım pls?

Geri