Neler yeni

Checkra1n JB Hk.

aynen yapabilirsin hocam ama bilmiyorum yalnız bende mi oluyor ama widgetlara tıklayınca cihaz reboot ediyor ve dolayısıyla jb gidiyor, bir de kullanırsan eğer snowboarddan ikon değiştirmeye çalışınca da boot ediyor

aynen yapabilirsin hocam ama bilmiyorum yalnız bende mi oluyor ama widgetlara tıklayınca cihaz reboot ediyor ve dolayısıyla jb gidiyor, bir de kullanırsan eğer snowboarddan ikon değiştirmeye çalışınca da boot ediyor
kullandıgınız tweaklerden dolayı reboot ediyor bende bir sıkıntı yok 14.1 de kullanıyorum jb

amber, dock background ve muze 4 ü devredışı bırakıp deneyin bi rebot ediyor mu diye. Ve shuffle düzgün calışıyor mu bende uygulamalar bölümü gözükmüyor

Moderatör tarafından düzenlendi:
virtual machine ? / usb ?
Form yöneticilerinin ayrıntılı anlatmasını bekliyorum çünkü ben denemedim henüz. Ama sanal makineyle de olmuyor.
Checkn1x geliştiricisinin 1.2 sürümüne patchı eklemesini beklemek benim açımdan mantıklı 🤷🏻‍♂️

Patch yönetimi ile iOS 14.1 yüklü iPhone 8 üzerinden başarı ile jb yapılmıştır. Vermiş olduğum Youtube videosu ile Mac bilgisayarı olanlar rahatlıkla yapabilir.

IMG_0001.jpg

NOT : Eğer JB yaptıktan sonra tekrar parmak izi ve parolayı etkinleştirirseniz restart yapıyor.

NOT2: Jb yaptıktan sonra ses ve titreşim çalışmıyor.

NOT3: Ses açma ve kısma düğmeleri çalışmıyor. Mikrofon ve Hoparlör Çalışmıyor. Kısaca JB yapıyor ama bir çok donanım çalışmıyor.

Geri