12.4 iphn 8 plus uncover kullanıyom güncellesemmi? Önerin benim sürüme jailbreak var demi
Gülümse Kaderine :-)
Annem 7 Plus, babam 11, ben de 8 Plus kullanıyoruz ve hepimizinki de son sürümde. Ben checkra1n ile atıyorum JB’ yi. Eğer telefonu sürekli kapayıp açmayacaksanız sürüm yükseltip JB yapabilirsiniz checkra1n ile. Ama dikkat edin; checkra1n, resmiyette kendi telefonum için konuşayım mesela; ip 8 Plus 14.3 üzerine JB’ de destek vermediği için bazen telefon kendiliğinden kapanıp açılabiliyor, o zaman da JB gidiyor. Başka yolu var mı bilmiyorum ama ben çok araştırdım; telefonu formatlamadan tekrar JB atılmıyor.
[automerge]1631668805[/automerge]
iphone 11 e uncover 14.3 üstüne jb yok. checkrain için iphone x ve aşağısında cihaz olmalı. Lütfen konuları okuıyalım araştıralım sonra bilgi paylaşalım.
Sanırım siz sadece resmi sürümden gidiyorsunuz; ona bakarsanız iphone 8 plus 14.7.1’ i desteklemiyor gözüküyor ama bir kaç küçük ayarla bu işi aşabiliyorsunuz. Bence siz biraz daha araştırın. Yoksa her halde babamın iphone 11 ios 14.7.1 sürümüne gökten zembille inmedi bu jailbreak; değil mi?
[automerge]1631669040[/automerge]
Arkadaş 12.4 demiş siz 14.4 anladınız sanırım.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İşte; artık kimin neyi ne kadar okuduğu ortadadır sanırım. Yıllık 1000-2000 TL gibi paralar verip forum kurup sonra da “Hatırlatayım; ben bu forumun kurucusuyum.” demekle olmuyor bu işler mahalesef. Biz de biliriz forum kurmasını da; yanlış bilgi verdikten sonra neye yarar? Ha; kimse yanlış anlamasın, benim derdim yanlış bilgi verilmesiyle değil; örneklerle ve bilgilerle yanlışlık kanıtlandığı halde sırf forumda öyle yazdığı için yanlış bilginin düzeltilmeye çalışılmasının diretilmesiyle benim derdim. Yoksa hepimiz insanız; elbet hata yaparız.
[automerge]1631669804[/automerge]
Edit: Bir de olayın mantık kısmına değinmek istiyorum; iphone 11, ios 13.3’ e kadar destekleyen bir cihazın işletim sistemini JB yapacağınız checkra1n’ e bypass ederek göstermezseniz neden JB atmasın ya da atmayacaksa; ip 8 plus nasıl 14.3 üzerine desteklenmediği halde JB atılabiliyor 14.7.1 sürümüne? Biraz mantıklı olalım lütfen. Buradaki asıl mesele; checkra1n’ in X ve aşağısı sürümlerini desteklemesi değil; iphone 11’ de ios 13.3’ e kadar RESMİ OLARAK desteklemesi. Ha siz bunu aşmanın yolunu bilirsiniz, bilmezsiniz; orası ayrı. Ama böyle bir yöntem var. Tabi stabilitesi daha da ayrı bir konu. Yine de bu var olan gerçeği değiştirmez. Son olarak bir de şu yazıyı bırakmak istiyorum: Belki inceleyip bilgi sahibi olmak isteyenler olur:
Kısaca bahsedeyim; kendimin bizzat denemediği birkaç yöntem daha var ip 11 ios 14.7.1 için.