Arkadaşlar ben bootra1n kullanarak jb yaptım telefonum iphone 7 ios 13.6 kullanmaya başladım sonra telefon kapanıp açıldı jb gitti cydia var ama açılmıyor bootra1n’a bağlayıp tekrar jb yapmayı denedim hata veriyor (hata kodu -79) ne yapmam gerekiyor?
az önce portu değiştirerek tekrar denedim hata kodu 63’ü verdi telefon da kapanıp açılmaya başladı yeniden başlattım telefonu anca düzeldiTüm işlemleri tekrar adım adım gözden geçirin (USB port , kablo vs. )
Settingsten allow untested version seçeneğini açın.iphone 7 cihazım var 13.7 sürümündeyim desteklenmiyor diyor, fakat admin bir konuda yapılabileceğini söylemişti bilen birisi varmıdır
teşekkürlerSettingsten allow untested version seçeneğini açın.
teşekkürler
aynen daha bugün yaptım destekliyor voidlinux kullanarak yaptım checkra1n ekranı geldiğinde Settingsten allow untested version seçeneğini açtığında oluyor13.7 yi jeilbreak yapabildinmi destekliyor mu chakra1n
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba, "Right Before Trigger" kısmında takılı kaldığınızda kabloyu hızlıca çıkartıp takın. Bu yöntem sadece checkra1n 0.10.1 sürümünde çalışır yani son sürüm olan 0.10.2'de çalışmaz.Merhaba , ipad mini 2 checkrain yapmay calisiyorum ama right before triggerda takili kalip hata veriyor , biraz arastirdim kabloyu hizli takip cikardim bir kere basardim ama simdi yapamiyorum . Yokmu kolay bir yolu ?
Öncelikle checkra1n 0.10.1 sürümünü indirdiğinizden emin olun. Ardından işlem right before triggera geldiği zaman birkaç saniye bekleyin ve çıkar tak yapın çok hızlı olmanıza gerek yok. Ardından dfusyncupload hatası verecektir gözardı edip bekleyin booting kısmına geçecek all done deyip tamamlanacakSimdi ubuntuda 0.1 versionu deneyecegim umarim olur . O kadar dandik bir durumki herkes ayni sorun karsilasmis .
edit : ubuntu acip 0.10.1 de denedim yine olmadi . Bu sorun genel gibi yukarida herkes sormus hizlica takip cikarma flash hizlisi gibi mi anlamadim , birde problem yazincami ypicaz yoksa problem cikmadan hizlica takip cikaricaz . Neden bu sorun var genel gibi anlamadim .
Checkrain ile jb yaptım, süresi 7 gün sonra doluyor sanırım ardından tekrar pc ile jb yapacağım ilk yaptığım gibi doğru biliyorum değil mi? Peki tekrar jb yaparsam tweaklar zarar görüyor mu veya siliniyormu?
respring ekranında biraz bekleyin, cihazınız açılır. preference loader adlı tweakin yüklü olduğundan emin olun.Merhaba iyi akşamlar bugun checkra1n 11.0 sürümünü kullanarak ios 14 telefonuna jb yaptım linux üzerinden fakat respring atarken takili kaldigi icin tekrardan bagladim ve tekrardan jb yapmak zorunda kaldım şimdi ise ayarlar kısmında hicbir tweak gözükmüyor bunun sorunu nedir aydinlatirsaniz sevinirim ayrica options kismindan safe mode seceneginide seçmiştim..
Bekledim fakat acilmayinca tekrar pcye bağlayıp yeniden jb yaptım maalesef şimdide tweakler cydia uzerinde gözüküyor ama çalışmıyor ayarlar kısmında gözükmüyorrespring ekranında biraz bekleyin, cihazınız açılır. preference loader adlı tweakin yüklü olduğundan emin olun.