Neler yeni

Checkra1n Jailbreak Soru ve Sorunlarınız

Bunu türkçeleştirip siteye koysalar on numara olurdu Ingilizce olduğundan pek bişey anlamadım ben ama eleman 13.4 ü jb yapmış yani

phone 6s ios13.3.1 ' den gönderildi.
Bende şu an bilgisayar yok şehir dışında bilgisayar malesef çıkamıyoruz evden😂Ama deneyince bilgi verecem.

Checkra1n i iphone uma indirdim uygulamadan cydia yı yüklemeye çalıştığımda check_snapshot_error_code: General hatası alıyorum çözümü nedir acaba iPhone8 13.3.1

Checkra1n farklı sürümü ile tekrar jb yapmayı denedinizmi.
Ben de ona bakıyordum 9.7 ile yapınca çalışıyor diyorlar ama 9.7 ios 13.3 e kadar destek veriyor yazıyor halbuki 13.3.1 de yapmıştım jb yi
[automerge]1586120648[/automerge]
Ben de ona bakıyordum 9.7 ile yapınca çalışıyor diyorlar ama 9.7 ios 13.3 e kadar destek veriyor yazıyor halbuki 13.3.1 de yapmıştım jb yi
Biraz alakasız olacak ama icloud kurulumu bypass işlemi tam olarak ne oluyor yani icloud kurulum ekranı ne zaman ortaya çıkar
[automerge]1586120674[/automerge]
Checkra1n farklı sürümü ile tekrar jb yapmayı denedinizmi.
Sorun devam ederse link de videoda anlatılan yöntemi deneyin.

Ben de bu videoyu izleyerek yapıyordum tam şu anda

[automerge]1586120648[/automerge]

Biraz alakasız olacak ama icloud kurulumu bypass işlemi tam olarak ne oluyor yani icloud kurulum ekranı ne zaman ortaya çıkar

9.7 ile yapabilirsiniz sadece işleme başlamadan önce recovery veya dfu moduna alma işlemini programın yerine sizin yapmanız gerekli

İcloud ekranını dikkate almayın, videonun sonuna doğru sorunun çözümüne bakın.

Cihazınızı bilgisayara bağlayın. Sonrasında iTunes’u açın.
Ardından telefonunuzu kapatın.
Telefonunuz kapalı konumda iken telefonunuzun “Güç” tuşuna basın ve ekranda Apple logosu görünene kadar basılı tutun (Yaklaşık 3 saniye).
Apple logosu görünür görünmez elinizi “Güç” tuşundan çekmeden “Ses Kısma” tuşuna basın. Her iki tuşa da aynı anda yaklaşık 10 saniye kadar basılı tutun.
Sonrasında “Güç” tuşundan parmağınızı çekin ancak “Ses Kısma” tuşuna yaklaşık olarak 5 saniye daha basılı tutmaya devam edin.

şu an terminalden deniyorum dfu mode a alabilirsem eğer olacak
[automerge]1586121690[/automerge]
bir türlü yapamıyorum ses kısma düğmesine 5 saniye bastıktan sonra bırakacak mıyım

Terminale gerek yok checkra1n 9.7 sürümünü indirin programı çalıştırın ve cihazınızı yukarıda yazdığım tarife göre dfu moduna alın işleme devam edin

Terminale gerek yok checkra1n 9.7 sürümünü indirin programı çalıştırın ve cihazınızı yukarıda yazdığım tarife göre dfu moduna alın işleme devam edin
tamam öyle de yaparım ama dfu ya alamıyorum olsun halledeceğim
[automerge]1586123337[/automerge]
recovery mode ile dfu mode aynı şeyler değil diye biliyorum ama olmuyor bir türlü başka bir yöntem yok dimi
[automerge]1586124038[/automerge]
sanırım hata bende değil verdiğiniz talimatlardaymış ama sorun sizde değil sizin bu metni kopyaladığınız türk haber sitelerinde böyle olduğunu az çok tahmin ettim ve 9to5 mac e baktım orada doğrusu yazıyor

Son düzenleme:
İPad Pro 1. Gen 12.9 versiyona hiçbir şekilde jailbreak yapamıyorum fm sürüm 13.4 yüklemeye müsade etmiyor dfu mod recovery mod hepsini denemedim üstelik son sürüm beta 0.10.0 I da yükledim error -20 hatası alıyorum dfu moda alıp tekrar deneyeyim diyorum bu sefer de start tuşu aktif olmuyor ne yapacağım o kadar video izledim hiçbiri fayda etmedi

İPad Pro 1. Gen 12.9 versiyona hiçbir şekilde jailbreak yapamıyorum fm sürüm 13.4 yüklemeye müsade etmiyor dfu mod recovery mod hepsini denemedim üstelik son sürüm beta 0.10.0 I da yükledim error -20 hatası alıyorum dfu moda alıp tekrar deneyeyim diyorum bu sefer de start tuşu aktif olmuyor ne yapacağım o kadar video izledim hiçbiri fayda etmedi
Hocam ben safe mode ile yapınca sorunsuz tamamlanmıştı işlem checkra1n pc/mac app inden safe mode seçtim
[automerge]1586140157[/automerge]
Hocam ben safe mode ile yapınca sorunsuz tamamlanmıştı işlem checkra1n pc/mac app inden safe mode seçtim
-20 hatası için

[automerge]1586140157[/automerge]

-20 hatası için
Başlangıçta mı seçtiniz nasıl denediniz bir de öyle deneyeyim mac ile yapıyorum burada olmuyor MacBook Pro’da

Başlangıçta mı seçtiniz nasıl denediniz bir de öyle deneyeyim
Jailbreak i yapmadan önce mac deki checkra1n uygulamasından safe mode özelliğini seçtim ayarlarda bulunuypr 9.8 de 9.7 ise zaten altta yazıyor safe mode seçeneği ama linux için hiçbir bilgim yok

Geri