Hocam bu bağlantıdaki bildiler doğru mu?Yukarda yazdığım gibi ve boşuna uğraşmayın... birde 0.9.82 sürümü ile zaten 13.4 desteklemiyor...
Linux sürümünü beklemen gerekiyor yada macOS veya Hackintosh lazım
Hocam bu bağlantıdaki bildiler doğru mu?Yukarda yazdığım gibi ve boşuna uğraşmayın... birde 0.9.82 sürümü ile zaten 13.4 desteklemiyor...
Linux sürümünü beklemen gerekiyor yada macOS veya Hackintosh lazım
Hocam bu bağlantıdaki bildiler doğru mu?
Bende şu an bilgisayar yok şehir dışında bilgisayar malesef çıkamıyoruz evdenBunu türkçeleştirip siteye koysalar on numara olurdu Ingilizce olduğundan pek bişey anlamadım ben ama eleman 13.4 ü jb yapmış yani
phone 6s ios13.3.1 ' den gönderildi.
Checkra1n i iphone uma indirdim uygulamadan cydia yı yüklemeye çalıştığımda check_snapshot_error_code: General hatası alıyorum çözümü nedir acaba iPhone8 13.3.1
Checkra1n i mac imden indirdim dfu ya alarakCheckra1n nerden indirdiniz.
Version beta 0.9.8.2Checkra1n i mac imden indirdim dfu ya alarak
Checkra1n i mac imden indirdim dfu ya alarak
[automerge]1586119542[/automerge]
Version beta 0.9.8.2
Ben de ona bakıyordum 9.7 ile yapınca çalışıyor diyorlar ama 9.7 ios 13.3 e kadar destek veriyor yazıyor halbuki 13.3.1 de yapmıştım jb yiCheckra1n farklı sürümü ile tekrar jb yapmayı denedinizmi.
Biraz alakasız olacak ama icloud kurulumu bypass işlemi tam olarak ne oluyor yani icloud kurulum ekranı ne zaman ortaya çıkarBen de ona bakıyordum 9.7 ile yapınca çalışıyor diyorlar ama 9.7 ios 13.3 e kadar destek veriyor yazıyor halbuki 13.3.1 de yapmıştım jb yi
Ben de bu videoyu izleyerek yapıyordum tam şu andaCheckra1n farklı sürümü ile tekrar jb yapmayı denedinizmi.
Sorun devam ederse link de videoda anlatılan yöntemi deneyin.
Ben de ona bakıyordum 9.7 ile yapınca çalışıyor diyorlar ama 9.7 ios 13.3 e kadar destek veriyor yazıyor halbuki 13.3.1 de yapmıştım jb yi
[automerge]1586120648[/automerge]
Biraz alakasız olacak ama icloud kurulumu bypass işlemi tam olarak ne oluyor yani icloud kurulum ekranı ne zaman ortaya çıkar
iphone 8 de nasım recovery ve dfu ya alabilirim hızlı bi yardım süper olur9.7 ile yapabilirsiniz sadece işleme başlamadan önce recovery veya dfu moduna alma işlemini programın yerine sizin yapmanız gerekli
Hocam şuna bi el atar mısınız videodaki iphpnw 7iphone 8 de nasım recovery ve dfu ya alabilirim hızlı bi yardım süper olur
şu an terminalden deniyorum dfu mode a alabilirsem eğer olacakÖncelikle 9.7 sürümü ile deneyin
şu an terminalden deniyorum dfu mode a alabilirsem eğer olacak
[automerge]1586121690[/automerge]
bir türlü yapamıyorum ses kısma düğmesine 5 saniye bastıktan sonra bırakacak mıyım
tamam öyle de yaparım ama dfu ya alamıyorum olsun halledeceğimTerminale gerek yok checkra1n 9.7 sürümünü indirin programı çalıştırın ve cihazınızı yukarıda yazdığım tarife göre dfu moduna alın işleme devam edin
recovery mode ile dfu mode aynı şeyler değil diye biliyorum ama olmuyor bir türlü başka bir yöntem yok dimiTerminale gerek yok checkra1n 9.7 sürümünü indirin programı çalıştırın ve cihazınızı yukarıda yazdığım tarife göre dfu moduna alın işleme devam edin
sanırım hata bende değil verdiğiniz talimatlardaymış ama sorun sizde değil sizin bu metni kopyaladığınız türk haber sitelerinde böyle olduğunu az çok tahmin ettim ve 9to5 mac e baktım orada doğrusu yazıyorTerminale gerek yok checkra1n 9.7 sürümünü indirin programı çalıştırın ve cihazınızı yukarıda yazdığım tarife göre dfu moduna alın işleme devam edin
Hocam ben safe mode ile yapınca sorunsuz tamamlanmıştı işlem checkra1n pc/mac app inden safe mode seçtimİPad Pro 1. Gen 12.9 versiyona hiçbir şekilde jailbreak yapamıyorum fm sürüm 13.4 yüklemeye müsade etmiyor dfu mod recovery mod hepsini denemedim üstelik son sürüm beta 0.10.0 I da yükledim error -20 hatası alıyorum dfu moda alıp tekrar deneyeyim diyorum bu sefer de start tuşu aktif olmuyor ne yapacağım o kadar video izledim hiçbiri fayda etmedi
-20 hatası içinHocam ben safe mode ile yapınca sorunsuz tamamlanmıştı işlem checkra1n pc/mac app inden safe mode seçtim
Başlangıçta mı seçtiniz nasıl denediniz bir de öyle deneyeyim mac ile yapıyorum burada olmuyor MacBook Pro’daHocam ben safe mode ile yapınca sorunsuz tamamlanmıştı işlem checkra1n pc/mac app inden safe mode seçtim
[automerge]1586140157[/automerge]
-20 hatası için
Jailbreak i yapmadan önce mac deki checkra1n uygulamasından safe mode özelliğini seçtim ayarlarda bulunuypr 9.8 de 9.7 ise zaten altta yazıyor safe mode seçeneği ama linux için hiçbir bilgim yokBaşlangıçta mı seçtiniz nasıl denediniz bir de öyle deneyeyim
Ok deniyorum şimdi sonucu bildireceğim tekrarJailbreak i yapmadan önce mac deki checkra1n uygulamasından safe mode özelliğini seçtim ayarlarda bulunuypr 9.8 de 9.7 ise zaten altta yazıyor safe mode seçeneği ama linux için hiçbir bilgim yok
Sorun çıkarsa benden değilOk deniyorum şimdi sonucu bildireceğim tekrar
Çıkmaz en fazla recovery modda kalır okadar biliyorum yahuSorun çıkarsa benden değilyetkili veya bilgili değilim çünkü
BildiğimOk deniyorum şimdi sonucu bildireceğim tekrar
benden bilgilisinÇıkmaz en fazla recovery modda kalır okadar biliyorum yahu![]()