Neler yeni

Checkra1n Jailbreak Soru ve Sorunlarınız

Tekrar yaptıktan sonra o dediğiniz repoyu indirdikten sonra mı tweakleri indirmeye başliyim

Evet önce repoyu ekleyin ve daha sonra ayarlarda gözükecek bir tweak yükleyin.
Öncesinde resimde paylaştığım tweakı yükleyip kontrol edermisin.
3875fd4368e30957bba56788e0bae327.png

Checkra1n ile jb yapabilirsiniz

Evet 13.3.1 icin jb geldi peki tamamen jailbreak şimdi nasıl kaldırabilirim banka uygulamalarında sürekli uyari alıyorum telefonu restore etmeden nasıl silerim

Sent from my iPhone using Tapatalk

checkra1n jb yaparken USBMUX error code: -92 hatası alıyorum bi el atın. Kablo orijinal.
(13.3.1/6s)

Evet 13.3.1 icin jb geldi peki tamamen jailbreak şimdi nasıl kaldırabilirim banka uygulamalarında sürekli uyari alıyorum telefonu restore etmeden nasıl silerim

Uygulamaları jb etkilerinden gizlemek için liberty lite, unsub, vb. Tweakları kullanabilirsiniz.
Cihazı restore yapmadan checkra1n uygulama içinden restore yaparak jb kaldırabilirsiniz fakat cihazda jb kalıntıları kalacağı için sorununuz devam edecektir. Ta ki tam restore yapana kadar.
2b970e9ad810d62320c7b92ecf1f95de.png

Uygulamaları jb etkilerinden gizlemek için liberty lite, unsub, vb. Tweakları kullanabilirsiniz.
Cihazı restore yapmadan checkra1n uygulama içinden restore yaparak jb kaldırabilirsiniz fakat cihazda jb kalıntıları kalacağı için sorununuz devam edecektir. Ta ki tam restore yapana kadar.
2b970e9ad810d62320c7b92ecf1f95de.png

Bilgilendirdiğin icin teşekkür ederim

Merhabalar telefonuma sorunsuz bir şekilde checkra1n yaptıktan sonra sorunsuz çalıştı ve bir süre sonra telefonu tekrardan kapatıp açmak zorunda kaldım ve açıldığında program kalkmıştı tekrar yükleme yapmak istediğimde ise hatayla karşılaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Chechkra1n kaldırmak istesem nasıl kaldırırım ve uncoverda olduğu gibi haftada bir pcden tekrar jblemek gerekiyor mu ?

Son düzenleme:
@defjeam Checkra1n'i kaldırmak isterseniz aynı unc0ver ve Chimera'nınkine benzer bir Restore RootFS seçeneği mevcut. Checkra1n ile gelen uygulamayı açtığınız zaman altta "Restore System" gibi kırmızı bir seçenek olmalı. Bununla verilerinizi kaybetmeden jailbreaki kaldırabilirsiniz. Bunun dışında verilerinizi yedekleyip Recovery veya DFU modunda restore da edebilirsiniz.

cihazım ip6 sürüm 12.4.4
mac hariç rainusb linux ve benzeri windows üzerinden yapılan yollarla jb yaptım başarılı bir şekilde ve hala da yapıyorum

fakat sıkıntım şu; her jb sonrası 2gün içinde telefon kendiliğinden kapanıp açılıyor ve jb pasif hale geliyor yani her 2günde bir pc başında tekrar jb yapmam gerekiyor. telefonumun işlemcisi rami falan mı yetersiz tüm ip6 larda böylemi veya aynı şikayeti olan var mı benim tele has bir sıkıntımı anlamadım

yabancı forumlarda (reddit) 1-2tane tweak önermişler onları da yükledim fakat sonuç yine hüsran.

bu konu hakkında bir çözüm fikri olan var mı?

not: telde herhangi bir tweak yüklü olmasa da bi süre sonra tel kapanıp açılıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7 plus checkrain atmaya calıstım beceremedim telefon bu ekranda kaldı cıkamıyorum nasıl cıkarım
Volume down ve power buttonuna aynı anda basmayı denedim ama cıkmıyor
[automerge]1581454943[/automerge]
Sorunu bir şekilde hallettim şimdide burda kaldı önerisi olan varmı sürüm 13.3.3 bu arada

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 22
  • 62852D36-E5BB-47B4-9B06-3C042C7400D0.jpeg
    62852D36-E5BB-47B4-9B06-3C042C7400D0.jpeg
    3.2 MB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Checkra1n yukedim daha önce şimdi yüklüyorum downlod modda hersey yükleniyor fakat cihaz yeniden başlamıyor downlodta kalıp duruyor
Telefon iPhone X surum iOS 13.3.1

Dowload modda kalıyorken telefona taktığın başı ters çevir tak olması lazım. Bende de aynı hatayı verdi veya zorlama yarın akşama kadar unc0ver jbyi yayınlayacak zaten.

Checkrain yükledim ama install cydia dediğimde bu hatayı veriyor. Ne yaptıysa olmadı. (Restore etmemem gerek) 3tools ile clean garbage yaptım yine olmadı. Güncelleme indirip, saklama alanından silmeyi de denedim ama bu remove OTA hatasını hala veriyor. Yardım edebilecek var mi?34D29CAF-F27F-409D-AF83-0A6EBB53150F.jpeg

Checkra1ni kaldırmak istedim iphone 6 da kasma ve donmaya sebep oldu ancak restore systeme bastığımda restore error general hatası verdi ?

ben bi taktik yapıyorum linux chakra1n de Start a bastığın an iki tuşa birden basmak yerine önce home tuşuna basıyorum yani saliselik bi an ilk home tuşu sonra güç tuşu,normalde aynı anda basıyodum hep hata oluyordu önce home tuşuna bastığım her zaman ilk seferde jeilbreak oluyor, belki şans tır bilmiyorum ama bi deneyin bu taktiği

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkese hayırlı günler iPhone X 13.3.1 telefonumda jailbreak yaptım tek sıkıntım örneğin whatsapp ayarlara girmeye çalıştığımda uygulamadan atıyor yada rehberimdeki insanlara tıkladığımda uygulamadan atıyor bu jailbreakten kaynaklı birşey mi yoksa stabil olmayan bir Tweak yapıyor olabilir mi ?

Geri