Neler yeni

Checkra1n Jailbreak Soru ve Sorunlarınız

Bütün cihazları ios 13'e kadar bir pc ye bağlı şekilde jailbreak yapabilmenin vayvelesi miydi bu exploid?
Bunda bu kadar ortalığıayağa kaldıracak önemli içerik nedir?
Untethered jb yapıyor mu? Hayır.
Oksijeni sadece tüpten alan bir hastanın acaba ne zaman tüp bitecek endişesi gibi bir şey oldu bu.
Bu donanımsal açığın geriye dönüş yolu ve x'e kadar bütün telefonları istediğin sürümde pc ye bağlı bir şekilde kullanmaktan başka bir esprisi olmadığı konusunda biri beni aydınlatabilir mi?
Sonuç olarak xs ve 11 serisine bir faydası yok.

Sonuc olarak iyi yada kötü belli cihazlar için hiç kapatılamayacak bir açık sayesinde son ios sürümüne kadar hep JB olacak ve JBsiz karanlık günler olmayıp yeni açıklar daha rahat bulunacak.

Checkra1n 0.9.2 sürümü çıktı arkadaşlar bununla başarılı şekilde restore etmeden jailbreak'i tekrar aktif ettim

Sizlerde deneyebilirsiniz

Son düzenleme:
Checkra1n 0.9.2 sürümü çıktı arkadaşlar bununla başarılı şekilde restore etmeden jailbreak'i tekrar aktif ettim

Sizlerde deneyebilirsiniz
Teşekkürler. Genel bir sorum vardı. thireus repo'sundaki adblocker çalışıyor mu acaba? Ya da tavsiye ettiğiniz başka adblocker tweak var mı checkrain ile çalışan?

checkrain e ilk starti verdikten sonra, telefon recovery moda geçecek sonra 2. starta bas, gösterdiği sürede guc tusuna bas, bırak dedikten hemen sonra guc + ses kismaya hızlı bas, arada bekleme
[automerge]1573511324[/automerge]

oturduğun yerden yazmak ne güzel
Aydınlatabilir mi dedim kardeş,soru sordum,bilgi istedim. Klavye şovu isteseydim facebookta liseli gruplara yazardım.
Sonuc olarak iyi yada kötü belli cihazlar için hiç kapatılamayacak bir açık sayesinde son ios sürümüne kadar hep JB olacak ve JBsiz karanlık günler olmayıp yeni açıklar daha rahat bulunacak.
Eyvallah hocam

ben 12.4 uncover kullanıyorum. şu işler tam rayına oturmadan da güncellemicem. Tek sorum acaba 13.2.2 üzeri bir sürümde de çalışacak mı chekra1n aracı? atıyorum ios 13.4-13.5 falan

böyle bir hata alıyorum.
osx yosemite 10.10.5

Ekli dosyalar

• Screen Shot 2019-11-13 at 09.29.41.png
    Screen Shot 2019-11-13 at 09.29.41.png
    44.3 KB · Görüntüleme: 61
  • Screen Shot 2019-11-13 at 09.29.52.png
    Screen Shot 2019-11-13 at 09.29.52.png
    27.1 KB · Görüntüleme: 61
  • Screen Shot 2019-11-13 at 09.36.48.png
    Screen Shot 2019-11-13 at 09.36.48.png
    41.1 KB · Görüntüleme: 57
ben 12.4 uncover kullanıyorum. şu işler tam rayına oturmadan da güncellemicem. Tek sorum acaba 13.2.2 üzeri bir sürümde de çalışacak mı chekra1n aracı? atıyorum ios 13.4-13.5 falan

13.3 betalarında çalışıyor şu anda. Yeni sürüm çıktıkça oto destekleyecek galiba.

beyler jailbreak yapacam ama bilgisayar bana ait değil telefon kapanırsa açılmama gibi bir durum var mı

bu ekranda hiçbişi yapma telefonuda çıkarma bekle bi süre sonra exploit kurulmaya geçiyor.

15 dakikadır bekliyorum, hala gelişme yok bekliyorum.
siz denediniz mi ?

yarım saat oldu hala tık yok. olacak gibi de durmuyor

Son düzenleme:
Üç repoyu ekle ve Cephei, Preference loader, rocketboatstrap tekrar yükle
Hocam ben de başarılı bir şekilde jb yaptım cihazı herhangi bir sıkıntı olmadı fakat jb den sonra tweakleri yüklediğimde bazı tweakler menüye gelmiyor. Dediğiniz repoları da ekleyip güncellemeleri de yaptım sonuç aynı. Örneğin Mterminal, iCleaner Pro bunları yüklediğim halde menüye ikonları gelmedi ve ayarlarda görünmüyor ama filza, watusi Instagram++ gibi tweaklerde herhangi bir sorun yok.
Cihaz 7plus ios 13.1.1

Yeni güncel araç yayınlanmış,bunu yüklemek için eskisini kaldirmak gerekiyor mu, yoksa indirip direkt yuklesek olur mu?

Hocam ben de başarılı bir şekilde jb yaptım cihazı herhangi bir sıkıntı olmadı fakat jb den sonra tweakleri yüklediğimde bazı tweakler menüye gelmiyor. Dediğiniz repoları da ekleyip güncellemeleri de yaptım sonuç aynı. Örneğin Mterminal, iCleaner Pro bunları yüklediğim halde menüye ikonları gelmedi ve ayarlarda görünmüyor ama filza, watusi Instagram++ gibi tweaklerde herhangi bir sorun yok.
Cihaz 7plus ios 13.1.1

Terminal ile Uichace komutu kullanın

Terminal ile Uichace komutu kullanın
Bunu telefondan yapma imkanımız var mi? Tam anlayamadim kusura bakmayin. Terminal programları da gözükmüyor çünkü

Bunu telefondan yapma imkanımız var mi? Tam anlayamadim kusura bakmayin. Terminal programları da gözükmüyor çünkü

Powermodule tweak var onu kurup onunla yapın. U işaretli yere dokunun
508f0883fb7bdbb0359b8385a0f943d7.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri