Neler yeni

Checkra1n jailbreak problemleri

meliherdem

Aktif Üye
JailbreakTR
Cihaz iphone 8 sürüm 13.2.2 Checkra1n jailbreakli

Çok fazla problem var,
ilk olarak whatsapp galeriyi görmüyor tüm izinlerin verilmesine rağmen
2. olarak instagram filitreler çalışmıyor odaklamıyor
3. olarak facebook uygulaması açılmıyor
son olarak şarj aşırı derece hızlı gitmeye başladı 4 saat dayanan telefon 2 saat 40 dk dayanıyor artık

Checkra1n jailbreak yeni yayınlanmış ve henüz beta aşamasında. (Tam kararlı bir sürüm değil)
Ayrıca şu anki süre zarfında birçok tweak iOS 13 için uyumlu değil.
Muhtemelen iOS 13 için güncellenmemiş tweakleri kullanıyorsunuz, bu da cihazın dengesini bozabilir.

Eğer hâl böyle ise cihazınızı dfu modunda restore ederek sürümünüze ve cihazınıza uygun tweakler ile jailbreak yolunuza devam edebilirsiniz.

10 sene önce kullanmaya başladım jealbreak o zaman yüklemek zahmetliydi gittikçe daha basitleşti unc0ver zirvesiydi diyebiliriz,şuan yeni çıkan cheakran ilk jealbreakten de zahmetli üstelik herkesin elinde olmayan mac'e mahkum ediyor..ben şahsen şu haliyle uğraşmam beklerim unc0ver gibi basit olana kadar..biraz sabır lazım bekleyelim

10 sene önce kullanmaya başladım jealbreak o zaman yüklemek zahmetliydi gittikçe daha basitleşti unc0ver zirvesiydi diyebiliriz,şuan yeni çıkan cheakran ilk jealbreakten de zahmetli üstelik herkesin elinde olmayan mac'e mahkum ediyor..ben şahsen şu haliyle uğraşmam beklerim unc0ver gibi basit olana kadar..biraz sabır lazım bekleyelim
reis mac var da acaba tutarlı mı ki şu an ki jailbreak güvenilir mi yapmalımıyız sence

Çok fazla problem var yardım edin lütfen ilk olarak whatsapp galeriyi görmüyor tüm izinlerin verilmesine rağmen 2. olarak instagram filitreler çalışmıyor odaklamıyor 3. oalrak facebook uygulaması açılmıyor ve son olarak şarj aşırı derece hızlı gitmeye başladı 4 saat dayanan telefon 2 saat 40 dk dayanıyor arık
iphone 8 iOS13.2.2 kullanıyorum, sorunsuz, sıkıntısız, stabil. sürüm yükseltmeyi DFU modunda temiz yapmadınız ya da yanlış giden farklı birşey var, yüklemeniz gereken bir tweak vs olabilir.

Çok fazla problem var yardım edin lütfen ilk olarak whatsapp galeriyi görmüyor tüm izinlerin verilmesine rağmen 2. olarak instagram filitreler çalışmıyor odaklamıyor 3. oalrak facebook uygulaması açılmıyor ve son olarak şarj aşırı derece hızlı gitmeye başladı 4 saat dayanan telefon 2 saat 40 dk dayanıyor arık

Hocam ben de son versiyonu yuklemistim. Kamera uygulamasi geliyor, goruntu yok. Whatsapp aciliyor ama arsive ulasamiyorum. Az once ilk versiyonu yukledim sorun kalmadi.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

bende 6s plus kullanıorum..sürümüm 13.2.2.. mac im yok..laptopa high sierra kurdum sorunsuz yükledi checkraini..hiç bir skntı yaşamadım..açmayan uygulama vs yok..uyumsuz tweak kullnmış olabilirsiniz..çok fazla repoda eklemeyin ihtiyacınız olan repolar dursun..çünkü herseferinde bu repolar kendini güncelliyor..yani kısacası bi yerde bi hata vardır..beta olmasına rağmen skntısız çalışıyor jailbreak

bende 6s plus kullanıorum..sürümüm 13.2.2.. mac im yok..laptopa high sierra kurdum sorunsuz yükledi checkraini..hiç bir skntı yaşamadım..açmayan uygulama vs yok..uyumsuz tweak kullnmış olabilirsiniz..çok fazla repoda eklemeyin ihtiyacınız olan repolar dursun..çünkü herseferinde bu repolar kendini güncelliyor..yani kısacası bi yerde bi hata vardır..beta olmasına rağmen skntısız çalışıyor jailbreak
Merhaba high sierrayı wmware gibi sanal makinaya mı kurdunuz? Benimde laptopum var windows ama mac istediği için jailbreak yapamıyorum malesef.

Merhaba high sierrayı wmware gibi sanal makinaya mı kurdunuz? Benimde laptopum var windows ama mac istediği için jailbreak yapamıyorum malesef.

Hocam windows intel islemcili bir laptop ile harici bir diske kurdum evet

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri